Fotografia de: El PopUp del CETT se celebra entre el 15 i el 19 de març | CETT
Universitat de Barcelona

El PopUp 2022 del CETT-UB proposa quatre ofertes gastronòmiques del 15 al 18 de març

24.02.2022
 
El PopUp 2022 del CETT-UB proposa quatre ofertes gastronòmiques del 15 al 18 de març

L’alumnat finalitzador del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB presenta els seus projectes gastronòmics pop-up entre el 15 i el 18 de març. Són quatre nits pensades, dissenyades i executades pels mateixos estudiants amb la supervisió dels professors Mikel Díez, Gemma Daina, Alberto Antín i Álvaro Arrieta.


Els projectes gastronòmics es duran a terme a les instal·lacions del CETT i ja s’hi poden fer reserves. Als pop-ups, l'alumnat posa a prova tots els coneixements que han après al Grau de Ciències Culinàries Gastronòmiques del CETT-UB.

Els beneficis que les quatre propostes culinàries obtinguin es destinaran a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Les propostes de l'alumnat del CETT

The Fine Art – Dimarts, 15 de març, a les 20.00

El projecte gastronòmic The Fine Art d’aquest grup d’estudiants gira al voltant de les Belles Arts amb l’objectiu de generar el següent debat: ¿Es pot considerar la gastronomia un art?

Per desenvolupar-lo, s’ha preparat un menú de degustació de set plats amb maridatge inclòs per 50 euros per persona. S’hi intenta que el comensal vagi més enllà de l’acte de menjar i beure. La reflexió, l’opinió, el debat i el diàleg seran punts clau de la proposta.

Reserves:

Telèfon / Whatsapp: 617047070 

Mail: thefineart.info@gmail.com 

Come – Dimecres, 16 de març, a les 20.00

Come és el pop-up que uneix el sexe i el menjar per replantejar-se els prejudicis sobre el sexe. Come plantejarà “una experiència immersiva on entendràs el sexe de qualitat com un nou model de vida” .

El preu del sopar és de 50 euros per un menú en set temps amb maridatge inclòs.

Reserves:

Web de Come

Telèfon: 691689325

Mail: imgonnacome2022@gmail.com 

Crescendo – Dijous, 17 de març, a les 20.00

Crescendo és un projecte gastronòmic que neix a partir de les dinàmiques existents en les obres de la música clàssica. L’objectiu d’aquest pop-up és que “el ritme de les obres sigui in crescendo, focalitzant-se en les millors obres de la música clàssica, una música de la qual el comensal no haurà de concentrar-se en la lletra sinó a gaudir de la melodia”.

La proposta dels plats està relacionada amb l’elecció de les cançons. Així cada plat representa la història o la composició de cada obra. El menú inclou set plats, un còctel de benvinguda i un assortiment de dolços amb un preu de 49,5 euros.

Reserves:

Telèfon: 674724937 

Correu: simfonia.gastronomica@gmail.com 

La mezcla perfecta – Divendres, 18 de març, a les 20.00

La mezcla perfecta versiona els còctels més populars i els seus plats s’hi inspiren per proporcionar “una experiència culinària única”.

Gràcies a la cocteleria i als seus recursos més habituals, es podrà gaudir d’un menú de nou passos amb el respectiu maridatge. S’hi podran tastar còctels com el bloody mary, el mojito, el cosmopolitan, entre d’altres, en un format d’alta cuina. El preu de l’experiència és de 50 euros per persona.

Reserves:

Telèfon: 618036362 

Correu: lamezclaperfectacett@gmail.com 

Estudiar Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

El Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques capacita l'alumnat per gestionar i dirigir operacions i processos de la indústria alimentària, les col·lectivitats i l’alta cuina. Així es podrà unir a la generació de professionals que estan repensant els reptes culinaris actuals. És el primer grau interuniversitari de l’Estat espanyol promogut per dues universitats públiques: la UB i la UPC.

Categories
pop-up gastronomia cuina cett-ub