Fotografia de: Acord entre el CETT i la Universitat de Barcelona per promoure la formació de doctors en turisme | CETT
Universitat de Barcelona

Acord entre el CETT i la Universitat de Barcelona per promoure la formació de doctors en turisme

26.01.2016
 
Acord entre el CETT i la Universitat de Barcelona per promoure la formació de doctors en turisme
  • Més de 30 investigadors del Campus internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT podran accedir als programes de doctorat.
  • Aquesta iniciativa conjunta per promoure la recerca i formació de doctors se suma a la ja extensa relació entre el CETT i la Universitat de Barcelona.

El Campus internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT (adscrit a la Universitat de Barcelona) ha acollit la signatura de l’acord, entre el CETT i la Universitat de Barcelona (UB), per impulsar la formació de doctors especialitzats en l’àmbit del turisme.

Signat per la Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del Grup CETT, i el Dr. Dídac Ramírez, rector de la Universitat de Barcelona (UB), el conveni farà possible que més de 30 investigadors del CETT puguin participar en programes de doctorat de la universitat, a través de l’Escola de Doctorat de la UB.

D’aquesta manera, el acadèmics podran dur a terme direccions de tesi doctorals, mitjançant la seva vinculació a les línies de recerca definides en els programes de Doctorat. Les dues entitats acadèmiques es comprometen a col·laborar en la formació de doctors, tenint en compte que la universitat definirà la seva estratègia en l’àmbit de la recerca i de la formació doctoral, a través de programes duts a terme en escoles de doctorat o en altres unitats en matèria de recerca.

Aquest acord permetrà també oferir programes de doctorat conjunts entre la UB i el CETT. A més, es fomentaran les activitats conjuntes en les quals podran participar els doctorands dels programes, com activitats de recerca i formatives vinculades als Grups de Recerca en Turisme, Cultura i Territori, Hoteleria, i Cuina i Gastronomia del CETT.

Aquesta cooperació també es farà extensiva a la publicació i difusió conjunta dels resultats de la recerca que guardin relació amb les tesis doctorals i d’altres fruits de les col·laboracions en el marc dels programes de Doctorat.

Vincle CETT – Universitat de Barcelona

Aquest acord de col·laboració entre el CETT i la Universitat de Barcelona se suma a altres iniciatives i acords entre les dues entitats acadèmiques per fomentar el coneixement i la investigació de nivell universitari.

Aquest vincle ha fet possible iniciatives d’èxit com la creació de la Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia del CETT que pretén impulsar l’excel·lència, la competitivitat i la sostenibilitat turística amb la realització de projectes d’Investigació, Recerca i Desenvolupament, activitats de formació i accions de difusió i transferència del coneixement, especialment en l’àmbit del turisme urbà a la ciutat de Barcelona.

 

Categories
doctorat doctorands formació recerca turisme hoteleria gastronomia CETT UB Universitat de Barcelona conveni