Fotografia de: Èxit de l’edició d’enguany del Summer Networking CETT Alumni | CETT
Universitat de Barcelona

Èxit de l’edició d’enguany del Summer Networking CETT Alumni

27.07.2016
 
Èxit de l’edició d’enguany del Summer Networking CETT Alumni

El passat dimecres 20 de juliol es va celebrar el Summer Networking de CETT Alumni al Jardí Mimosa de l’Hotel Mandarin Oriental. L’event va comptar amb la col·laboració d’Enprogress, una consultoria de desenvolupament personal i professional que, de cara a fomentar el networking, va preparar una activitat que ens va permetre descobrir el vincle existent entre les emocions i l’entorn professional.

Els assistents van haver de formar grups per crear una frase amb les emocions que cadascú havia escollit prèviament, i a partir d’una determinada situació professional que se’ls havia assignat de forma aleatòria. Aquest va ser el resultat:

 “Un bon professional ha de mostrar entusiasme i il·lusió per poder desenvolupar la seva feina amb la millor actitud”


“Aquesta filosofia de treball comporta la tranquil·litat dels treballadors, la satisfacció dels nostres clients, i la felicitat de tothom”

A més, es va fer una menció especial a tots aquells participants que formaven part de la promoció del 2006, ja que celebraven els 10 anys de la finalització dels seus estudis al CETT-UB.

En acabar l’esdeveniment, es va fer un tour per l’hotel, per veure els llocs més emblemàtics d’aquest.

Una trobada que va permetre a tots els Alumni ampliar la seva xarxa de contactes a la vegada que descobrir noves eines per créixer professionalment.

Consulta totes les imatges aquí:

Fotografia de: Èxit de l’edició d’enguany del Summer Networking CETT Alumni | CETT
Summer Networking CETT 2016
Categories
summer networking hotel mandarin jardin mimosa enprogress networking CETT Alumni