Fotografia de: Ens visita Haijing Wang, CEO & Founder de Panda Consulting, Alumni del Màster en Màrqueting Digital Turístic | CETT
Universitat de Barcelona

Ens visita Haijing Wang, CEO & Founder de Panda Consulting, Alumni del Màster en Màrqueting Digital Turístic

07.03.2018
 
Ens visita Haijing Wang, CEO & Founder de Panda Consulting, Alumni del Màster en Màrqueting Digital Turístic
Durant els dies 5 i 6 de març hem tingut la visita de Haijing Wang, exalumna que va cursar el Màster especialitzat en Màrqueting Digital Turístic durant el curs 2011-12 al Campus CETT-UB.

Haijing ha pogut explicar la seva trajectòria professional a diversos grups d'alumnes de màster de l'EU CETT-UB, des dels seus estudis al CETT fins a l'actualitat, com a CEO & Founder de l'empresa Panda Consulting, consultoria de serveis i estudis centrats en l'àmbit turístic principalment en països de Llatinoamèrica: Chile, Colombia, Brasil, etc, ofertant, entre d'altres, serveis relacionats amb la implantació i control d'eCommerce, Social Media, i continguts similars amb els que va entrar en contacte per primera vegada al nostre Master.

També ha comentat la possibilitat d'ofertar Treballs Finals de Màster pels alumnes i posteriors col·laboracions quan acabin els seus estudis.

Durant la seva visita, ha estat acollida per l'Ainhoa Carballido, coordinadora de l'especialització en Màrqueting Digital Turístic del Màster Universitari en Direcció d'Empreses Turístiques, el director del qual, el Dr. Enric López C., ha fet d'amfitrió durant aquesta estada.

Finalment, Haijing també ha pogut mantenir converses amb Career Services per tal de poder establir relacions a nivell més global.

Ens agrada rebre visites dels nostres Alumni i conèixer les seves experiències!
Categories
Campus CETT-UB CETT Alumni CETT Alumni Master Marketing Digital Turístic