Fotografia de: CETT Fundació organitza la Jornada d'Emprenedoria  | CETT
Universitat de Barcelona

La Jornada d’Emprenedoria de CETT Fundació, el 17 de novembre a l’Hotel Alimara

10.11.2021
 

El Saló Catalunya de l’Hotel Alimara acull, el dimecres 17 de novembre, a les 17.30 h., la Jornada d’Emprenedoria de CETT Fundació. El fundador i CEO d’eMascaró, Toni Mascaró, protagonitzarà la key note de la trobada, amb el títol Transformació i innovació en un món disruptiu. Esteu preparats?  L’assistència a la jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

A més de la key note, tindrà lloc una taula rodona amb la participació de quatre start-ups guanyadores d’edicions passades dels Premis Projectes Emprenedors: Tasting IN, ChartOK, Cultruta i Lov Ferments. Serà moderada per Joan Ramon Blaya, director dels programes de digitalització i innovació del CETT-UB.

Entrega dels Premis Projectes Emprenedors i dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica

La taula rodona serà l’avantsala de l’entrega dels XVII Premis Projectes Emprenedors de la CETT Fundació, que compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i amb el suport i col·laboració del CETT i Àgora BCN, Residència Universitària Internacional. Aquesta edició ha reconegut les start-ups Biodrops, HarBest Market i Oasis Hunters, que rebran recursos econòmics i l’impuls d’un programa de mentoring amb professionals.

L’acte també inclourà el lliurament dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica de la CETT Fundació. D’una banda, aquests guardons reconeixen els millors treballs de recerca de batxillerat en turisme, hoteleria i gastronomia. De l’altra, el millor treball de final de cicles formatius de Grau Superior de l’Escola Tècnica Professional CETT i el millor treball de final de Grau del CETT-UB.

Al llarg de la Jornada d’Emprenedoria, hi haurà intervencions de Narcís Coll, president de la CETT Fundació; Soledad Bravo, gerent de Serveis de Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, i del Dr. Enric López C., Fundraising, Entrepreneurship & Awards de la CETT Fundació. La cloenda anirà a càrrec del Dr. José Antonio Pérez-Aranda, director de l’Escola Universitària CETT-UB.

Impuls de l'emprenedoria

CETT Fundació és una entitat privada inherent al CETT, centre de referència en l’àmbit del turisme, l’hoteleria i la gastronomia, fundada l’any 2000 per Gaspar Espuña amb l’objectiu de ser un impuls per a la formació, la investigació i el coneixement d’aquests àmbits, reforçar la vinculació amb el sector professional i institucional i potenciar la internacionalització del CETT. Entre els principis de la institució, hi destaquen, també, la sensibilització per a un creixement sostenible del turisme i l’estímul de la iniciativa emprenedora

Categories
master patrimoni masters en turisme masters oficials en Hoteleria i Turisme patrimoni master màster turisme cultura museus centres interpretació gestió