Fotografia de: Ja es coneixen els guanyadors dels Premis CETT Fundació als millors treballs de Grau, Cicles Formatius i Batxillerat | CETT
Universitat de Barcelona

Ja es coneixen els guanyadors dels Premis CETT Fundació als millors treballs de Grau, Cicles Formatius i Batxillerat

27.07.2021
 

La CETT Fundació organitza anualment tres premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Grau, Cicles i Batxillerat en la creació de treballs finals i de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia tot fomentant l’excel·lència i aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat. Després de les defenses davant de jurats interns formats per professors i investigadors del CETT i jurats externs amb professionals del sector en el cas dels Premis de Batxillerat, ja es coneixen els guanyadors de cada categoria.

Premi CETT Fundació als Millors Treballs de Final de Graus

En Grau de Turisme, la guanyadora ha estat Laia Tonda Llombart pel treball Domestic Language Tourism Experiences in Spain. El jurat n’ha destacat “la seva rigorositat metodològica, la importància de la possibilitat de contemplar el seu objecte d’estudi com a proposta real empresarial i la defensa del seu projecte”. El premi consisteix en una beca del 70% de l'import del primer curs d’un màster impartit al CETT. La guanyadora cursarà el Máster Oficial d’Empreses Turístiques, especialitat en Direcció d’Esdeveniments.

Premis CETT Fundació als Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior del CETT

La Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments Adriana Carolina Suárez Giron guanya el premi per la proposta Cinnaroll Events, del qual el jurat ha destacat “el caràcter innovador de la proposta de negoci i l'entusiasme personal per l'emprenedoria de l'estudiant”. La guanyadora continuarà els estudis amb el Grau de Turisme del CETT per la qual cosa rebrà com a premi una beca del 70% de l'import total del primer curs.

Premis CETT Fundació Treballs de Recerca de Batxillerat

Primer premi per a La Difusió dels àcids en l’elaboració del ceviche, de Martí Krause Massaguer (Institut Premià de Mar), per “l’excel·lència i el rigor científic i metodològic de l’experiment realitzat. Destaquen també el bon coneixement de la teoria química “. El jurat també remarca que “el seu treball transmet tot l’esforç que ha suposat la seva realització”.

Segon premi per a Creació d’un documental a la vista de dron dels vuit fars de la Costa Brava, de Genís Pujiula Vila (Institut Carles Rahola de Girona), per “la vinculació audiovisual al turisme i demostrar un esperit emprenedor cultural i artístic”. El jurat destaca “el bon senyal que representa que institucions i organitzacions hagin demanat ja a l’estudiant la utilització del contingut audiovisual”.

Tercer premi per A la recerca d’August: una app amb la ruta des de Summum Pyrenaeum (Painissars) fins a la Tria Capita (Perelló), de Cristina Bossacoma Frigola (Institut Montgrí de Torroella de Montgrí), per “la seva originalitat i creació de vincles entre el turisme i el patrimoni cultural i històric així com el components innovador que suposa la creació d’una app i com aquest arriba així a un públic jove”. El jurat també ha destacat que “és un producte lliurable i el caràcter emprenedor de l’estudiant”.

Els tres guanyadors reben ajudes econòmiques per continuar els seus estudis. El centre educatiu al qual pertanyen i els seus tutors rebran material educatiu i eines tecnològiques per a ús didàctic a l’aula.

Categories
premis premis de batxillerat