Fotografia de: Treballs guanyadors dels Premis CETT Fundació  | CETT
Universitat de Barcelona

Ja hi ha guanyadors dels premis a millors treballs finals de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat del CETT

08.11.2022
 
Ja hi ha guanyadors dels premis a millors treballs finals de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat del CETT

La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat en la creació de treballs finals i de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia. Després de les defenses davant de jurats interns formats per professors i investigadors del CETT i jurats externs amb professionals del sector en el cas dels Premis de Batxillerat, ja es coneixen els guanyadors de cada categoria.


Premi al Millor Treball Final de Màster del CETT 2021-2022

Es guardona el TFM del Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística Anàlisi de la imatge percebuda de la gastronomia catalana a la província de Barcelona, de l’estudiant Najat Tort, del qual es destaca, principalment, la metodologia excel·lent, tant quantitativa com qualitativa, i el fet que proposa un model molt interessant, en línia a les investigacions del CETT en indústries creatives aplicades a la gastronomia.

Premis als Millors Treballs Finals de Grau de Turisme del CETT 2021-2022

Es guardona el TFG del Grau de Turisme Smart Museums. Definition and presentation of a Smart Management model for museus, de l’estudiant Alba Pérez, del qual es destaca, principalment, el seu importantíssim treball de conceptualització en relació amb els objectes d’estudi proposant un model de gestió, el qual podrà arribar a ser referent en el sector, gràcies a la seva rigorositat metodològica.

Es guardona el TFG del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Formulació d’un gelat vegà apte per a intolerants com a estratègia nutricional per a nens/adolescents en tractament oncològic, de l'estudiant Anna Segarra, del qual es destaca la seva aplicació real, el seu impacte social i la seva metodologia rigorosa.

Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior del CETT 2021-2022

Es guardona Restaurant Orígens, projecte creat pels alumnes del Tècnic Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics, Nadia Cantalapiedra Oquendo i Mario Rodrigo Martín, i tutoritzat pels professors Josep Maria Arcos i Albert Gallardo.


Premis als Millors Treballs de Batxillerat 2021-2022

Es premien tres treballs:

1r. Espècies. La química de les espècies com a principi bàsic per usar-les i combinar-les, d’Ivan Ramos Paniagua, de l'Institut Lauro de les Franqueses del Vallès, per l’originalitat del TdR, la qualitat de la seva exposició, per la molt bona aplicació de la metodologia de recerca, pel molt bon coneixement de la matèria objecte d’estudi i per la seva aplicació pràctica.

2n. Rutejant per la Palma d’Ebre, de Ruth Martí Solé, de l’INS Flix de Flix, per la component de treball inèdit, de recuperació del patrimoni i la seva posada en valor turístic, perquè arriba a dissenyar una experiència del turista partint d’una anàlisi i diagnosi prèvia, i per l’aplicació molt adient de recursos comunicatius: codis QR, vídeos, etc.

3r. Ca Don Joan, una mirada diferent, d’Aina Miró, de l’INS Flix de Flix, pel seu valor pedagògic i didàctic, per la seva aposta per la recuperació del patrimoni local (també intangible), així com per incentivar el turisme familiar.

Entrega Premis de la CETT Fundació
Entrega Premis de la CETT Fundació
Entrega Premis de la CETT Fundació
Entrega Premis de la CETT Fundació
Entrega Premis de la CETT Fundació
Entrega Premis de la CETT Fundació
Entrega Premis de la CETT Fundació