Fotografía de: Maria Abellanet, CEO del CETT, col·laborarà amb el Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona | CETT
Universidad de Barcelona
Sala de prensa > Noticias >

Maria Abellanet, CEO del CETT, col·laborarà amb el Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona

25.11.2020
 
Maria Abellanet, CEO del CETT, col·laborarà amb el Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona

La Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del CETT, formarà part del Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona, la plataforma de serveis de màrqueting i de treball amb el sector turístic.

Com a col·laboradora, Abellanet aportarà la seva expertesa i coneixement del sector i participarà en les accions de dos dels eixos en què treballa el Cercle: coneixement i relació.

Aquestes àrees se centren, d’una banda, en compartir amb els membres territorials i empresarials coneixement, assessorar als membres en màrqueting turístic o realitzar jornades específiques i, de l’altra, incentivar la relació entre empreses i destinacions de les comarques de Barcelona per tal d’afavorir la creació i promoció de productes turístics.

El Cercle de Turisme, que incorpora unes 450 empreses i entitats de les comarques de Barcelona, té com a objectius, entre d’altres, treballar conjuntament amb les empreses turístiques i les destinacions de les comarques de Barcelona, realitzar accions de màrqueting turístic efectives i coordinades, i impulsar la generació de negoci turístic, l’ocupació i el desenvolupament econòmic sostenible.

Amb 50 anys de trajectòria, el CETT vetlla per aportar experiència i coneixement al sector turístic, tot impulsant la col·laboració entre agents públics i privats i aportant la seva visió al sector des dels àmbits de la formació i la recerca.

Categorías
Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona Turisme Barcelona CETT Diputació de Barcelona