- Escaldarem les fulles d'alfàbrega.
- Triturarem amb una mica de l'aigua d'escaldar-les fins que tinguem un puré ben fi. Colarem.
- Afegirem les fulles de gelatina previament hidratades en aigua freda i desfetes al microones o en un cassó amb molta cura de que no bullin.
- Posarem en un sifó i deixarem reposar abans de posar l'escuma.
Per a la quallada
500
ml
Llet d'oveja
8
gotes
Quall
- Escalfarem la llet de manera que no passi de 50ºC.
- Quan la temperatura estigui a 37ºC afegirem el quall.
- Posarem en un recipient individual i deixarem refredar.
Per al crumble
100
g
Ametlla en pols
100
g
Farina
100
g
Mantega
100
g
Sucre
- Amassarem tots els ingredients per aquest ordre: mantega, sucre, farina i pols d'ametlla.
- Congelarem i quan estigui compacte ratllarem a sobre d'un paper de forn.
- Posarem al forn a 180ºC fins que sigui cuit.
Per als fruits vermells confitats
200
g
Aigua mineral
150
g
Gerds
150
g
Maduixot
150
g
Mores
300
g
Sucre
- Farem un almívar amb aigua i sucre.
- Afegirem els fruits vermells i deixarem confitar un minut.
- Reservarem.
Presentació
Aquesta quallada la podem acompanyar amb un cava rosat
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.