Notícies
Resultats
El reprofitament alimentari al CETT-UB, al ‘Valor afegit’ de TV3
Mira el reportatge de TV3 El programa Valor afegit , de Televisió de Catalunya, ha parlat de l'impuls que el CETT fa del reaprofitament alimentari en les formacions de cuina i gastronomia. L’espai televisiu dedicat a l’economia ha analitzat el reaprofitament alimentari amb el professor Felipe Celis . Més informació de les formacions de gastronomia i cuina del CETT
Llegir totL'estudi de l'espirulina al CETT-UB, a 'La Vanguardia'
Recepta amb espirulina feta al CETT Una microalga anomenada espirulina està guanyant terreny com a superaliment i podria transformar el món de la nutrició, segons Helena Martín , investigadora al capdavant del projecte del CETT-UB que estudia la producció ecològica d'aquest aliment i les seves aplicacions en gastronomia amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Ru...
Llegir totLa gastronomia sostenible i la creativitat centren la XVII Trobada Gastronòmica
Amb el leit motiv de la creativitat sostenible, la XVII Trobada Gastronòmica ha reunit l’alumnat de les diverses formacions vinculades a la gastronomia del CETT. L’Hotel Alimara ha acollit la jornada inaugural que ha comptat amb ponències del xef Sergio Torres ( Restaurant Hermanos Torres ) i de la periodista gastronòmica de La Vanguardia , Cristina Jolonch . La sostenibilitat com a bander...
Llegir totLa Trobada Gastronòmica torna al CETT el 24 i 25 d'abril
Amb la XVII edició de la Trobada Gastronòmica el Campus CETT es converteix en un espai denllaç entre lalumnat que es prepara per formar part del sector gastronòmic i els professionals de la cuina, el servei de restaurant i la investigació gastronòmica. Aquest any l´esdeveniment se celebra els dies 24 i 25 d´abril. Creativitat i sostenibilitat gastronòmica En la XVII edició de la Trobada G...
Llegir totUna recerca gastronòmica del CETT transforma espines i caps de peix en galetes i embotits
Recerca gastronòmica al CETT El Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia del CETT-UB ha aconseguit convertir espines, escates i altres subproductes del processat de peix en nous productes alimentaris. Amb la sostenibilitat com a bandera i amb l’objectiu estratègic d’evitar el malbaratament alimentari, aquest grup liderat per la professora Helena Martín ha transformat espines i escates peix en ...
Llegir totL''smart tourism', la gestió intel·ligent i la digitalització, factors clau per assolir un turisme sostenible i responsable
La digitalització de les empreses i les destinacions turístiques i una gestió basada en la tecnologia, la innovació i el coneixement són elements indispensables per aconseguir un turisme sostenible, responsable i de qualitat. Aquesta és una de les principals conclusions a les quals s’ha arribat al CETT Smart Tourism Congress Barcelona , en el qual especialistes d’arreu del món han analitzat l' ...
Llegir totEls Seminars on Contemporary Issues in Tourism, de nou a la Casa Vicens
Els Seminars on Contemporary Issues in Tourism tornen a la Casa Vicens amb Patrimoni viu i turisme. Experiències i estratègies per enfrontar la nova normalitat post COVID-19 . Coorganitzada pel CETT i la Casa Vicens , es tracta d’una proposta oberta al públic que tindrà lloc el 21 de novembre a les 17.30 h. Turisme i coneixement És la 8a edició d’aquests seminaris, que volen contribuir al...
Llegir totEl turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre
La 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona analitzarà l' smart tourism (turisme intel·ligent) i les seves perspectives de futur amb experts internacionals. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És un congrés organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la coorganització de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i amb el su...
Llegir tot“El CETT Smart Tourism Congress Barcelona és l’espai de referència sobre el fenomen smart per a professionals, acadèmics i estudiosos”
Daniel Imbert-Bouchard Ribera és el director de la 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona . El congrés analitza el fenomen smart tourism en profunditat i hi articula les sinergies capaces de dibuixar el futur del turisme intel·ligent des de totes les perspectives possibles. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És el quart CETT Smart Tourism Congres...
Llegir totEl Youth4EmblematicMountains celebra una jornada 'multiplier event' al CETT
La jornada multiplier event del projecte europeu Youth4EmblematicMountains sobre educació i patrimoni tindrà lloc el dimecres 21 de setembre a les instal·lacions del CETT. En aquesta jornada, s'hi explicarà el projecte Youth4EmblematicMountains i es presentarà el material educatiu sobre patrimoni natural i cultural que han dissenyat els col·laboradors internacionals que hi han participat. ...
Llegir tot