CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA
Diploma en Cuina d'Alta Gastronomia, Executiva i Creativa

Introducció

La restauració i en concret la cuina han experimentat un fort canvi de posicionament i un progressiu reconeixement de la professió. Aquest nou escenari exigeix que els nous cuiners estiguin capacitats per aplicar els avantatges competitius que els permetin desenvolupar el seu projecte personal de cuina creativa incorporant tècniques d'avantguarda.

Aquest curs d'extensió universitària vol donar resposta a la demanda de formació global en alta cuina, i reconèixer al mateix temps el valor pedagògic de l'experiència dels professionals, amb la participació de cuiners de prestigi del sector, com Joan Roca (Celler de Can Roca), Carles Gaig (Restaurant Gaig), Jordi Vilà (Restaurant Alkimia), Nandu Jubany (Restaurant Can Jubany), Jordi Herrera (Restaurant Manairó), Xavier Franco (Restaurant Saüc), Jaume Biarnés (Fundació Alicia) ...  i amb col·laboradors de la talla de Pere Castells (Coordinador Unitat UB-Bullipèdia) o Dr. Claudi Mans (Catedràtic en Enginyeria Química UB). També participen empreses del sector i els docents especialitzats a l'àrea de restauració del CETT.