Descobreix les guanyadores dels Premis a Millors Treballs de Recerca

Els Premis a Millors Treballs de Recerca reconeixen i impulsen la trajectòria acadèmica en els camps de l'hoteleria, la gastronomia i el turisme.
La CETT Fundació, en el seu afany per potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació, el coneixement del turisme, l’hoteleria i la gastronomia, i l’excel·lència acadèmica dels estudiants, reconeix els treballs de recerca (TDR) dels alumnes de batxillerat de Catalunya que tractin els camps del turisme, l’hoteleria, la gastronomia, i d’altres sectors afins a aquests.
Enguany, s’han presentat més de 40 candidatures i s’han seleccionat 9 finalistes i 3 premiats.
Primer premi: Estudi del contingut en sucres d’aliments presents en l’alimentació dels infants
- Dinara Bacardit Livez, de l’Institut Lluís de Peguera de Manresa
El jurat destaca la rellevància i idoneïtat de la seva temàtica, l’amplitud de la recerca realitzada i de les tècniques utilitzades, així com una defensa clara, rigorosa i amb respostes enraonades a les preguntes del tribunal. A partir del curs vinent, la Dinara cursarà el Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques CETT-UB.
Segon premi: Behind the stars: The impact of online reviews on hotel revenue
- Aina James Isern, de La Salle Manlleu
El jurat destaca l’ús i anàlisi d'informació rellevant en el marc de la seva metodologia, una estructura sòlida, així com una defensa i presentació molt professional i amb grans habilitats comunicatives.
Tercer premi: Explorant la gastronomia molecular
- Lucía Sánchez Garcia, del Col·legi Sant Josep de Reus
El jurat destaca la passió, habilitat i destresa del treball pràctic realitzat, que demostren una clara vocació i interès per l’àmbit de la gastronomia, així com una presentació oral ressenyable i amb uns continguts visuals per a comunicar la feina.
Consulta tota la informació sobre els Premis a Millors Treballs de Recerca.