Descobreix les guanyadores dels Premis a Millors Treballs de Recerca

09.09.25
Imatge
Banner dels premis

Els Premis a Millors Treballs de Recerca reconeixen i impulsen la trajectòria acadèmica en els camps de l'hoteleria, la gastronomia i el turisme.

La CETT Fundació, en el seu afany per potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació, el coneixement del turisme, l’hoteleria i la gastronomia, i l’excel·lència acadèmica dels estudiants, reconeix els treballs de recerca (TDR) dels alumnes de batxillerat de Catalunya que tractin els camps del turisme, l’hoteleria, la gastronomia, i d’altres sectors afins a aquests.

Enguany, s’han presentat més de 40 candidatures i s’han seleccionat 9 finalistes i 3 premiats.

Primer premi: Estudi del contingut en sucres d’aliments presents en l’alimentació dels infants

  • Dinara Bacardit Livez, de l’Institut Lluís de Peguera de Manresa 

El jurat destaca la rellevància i idoneïtat de la seva temàtica, l’amplitud de la recerca realitzada i de les tècniques utilitzades, així com una defensa clara, rigorosa i amb respostes enraonades a les preguntes del tribunal. A partir del curs vinent, la Dinara cursarà el Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques CETT-UB.

https://www.youtube.com/shorts/g7G7B4_Pzf0

"Estic molt contenta i l'any vinent m'agradaria estudiar el Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT"

Dinara Bacardit Livez
Participant Premis Millor Treball de Recerca CETT Fundació

Segon premi: Behind the stars: The impact of online reviews on hotel revenue

  • Aina James Isern, de La Salle Manlleu 

El jurat destaca l’ús i anàlisi d'informació rellevant en el marc de la seva metodologia, una estructura sòlida, així com una defensa i presentació molt professional i amb grans habilitats comunicatives. 

https://www.youtube.com/watch?v=v2vCe4E6Wck

"No tinc cap dubte que en un futur el turisme formarà part de la meva carrera professional"

Aina James Isern
Participant Premis a Millor Treball de Recerca de la CETT Fundació

Tercer premi: Explorant la gastronomia molecular

  • Lucía Sánchez Garcia, del Col·legi Sant Josep de Reus 

El jurat destaca la passió, habilitat i destresa del treball pràctic realitzat, que demostren una clara vocació i interès per l’àmbit de la gastronomia, així com una presentació oral ressenyable i amb uns continguts visuals per a comunicar la feina. 

Consulta tota la informació sobre els Premis a Millors Treballs de Recerca.  

https://www.youtube.com/shorts/iC8CSeewVAk

"Aquest premi m'ha ajudat a confiar més en mi mateixa i creure que tot esforç val la pena"

Lucía Sánchez Garcia
Participant Premis Millor Treball de Recerca CETT Fundació
Categories
CETT Fundació