Fotografia de: Accés i matrícula   | Tècnic Superior en Direcció de Cuina

Universitat de Barcelona

Accés i matrícula

Propera convocatòria: Setembre 2021
 

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per al curs 2021/2022, tenint en compte, a més, les dificultats que ha generat la COVID-19.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.

MatrículaPreu *Preu Total **
795€5.082,5€5.877,5€

*Pagament únic sense incloure matrícula

**El material no s'inclou al preu del curs (ganivets, uniformes, laboratori). Quota de menjador no s'inclou.

Al acabar el Cicle obtindràs la Titulació de:

Tècnic Superior en Direcció de Cuina. Titulació oficial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Si realitzes el PFC i les FCT en una àrea específica, pots obtenir un diploma propi d’especialització:

Diploma CETT d’Especialitat en:

  • Xef de Restaurant
  • Xef d’Hotel
  • Pastisseria Gastronòmica
  • Col·lectivitats
  • Catering