Fotografia de: Activitats | Tècnic Superior en Direcció de Cuina
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Activitats
Propera convocatòria: Setembre 2021

Activitats

Activitats relacionades amb el sector

L’Escola d’Hoteleria realitza durant tot el curs acadèmic activitats vinculades amb el sector, des de tasts de productes i begudes o demostracions culinàries de xefs reconeguts, fins a la visita i la participació en actes i fòrums del món gastronòmic, a mercats centrals, bodegues, empreses hoteleres i fires del sector de l’alimentació, de la maquinària i de les noves tecnologies. L’objectiu d’aquestes activitats és ampliar els continguts curriculars i aprofundir en l’entorn del món professional.

Així mateix per tal d’incorporar el compromís social en el sentit més ampli al nostre alumnat, com actitud implícita en la filosofia del CETT, participem en nombroses accions solidàries tals com: el sopar de la Fundació Esclerosis Múltiple, el Gran Recapte dels Aliments, la Marató de TV3, Parament de Taules Solidàries de Nadal, y la Tapa Solidària amb el Casal dels Infants del Raval, entre altres.

  • Visites a Empreses del Sector: Caseus afinadors, Boteria Torner, Caves Gramona, Balfegó, Sosa, Naturalwalks, Celler Jean Leon, Carpier, Vichy Catalán, Mercabarna, Makro, Mercat de la Boqueria, Cafès Novell, Damm, Celler Heretat Montrubí, Celler Parés Baltà, Celler Avgvstvs.

  • Activitats i Fires: Hostelco, Alimentaria, Fòrum Gastronòmic, Tasta la Rambla, Mercat de Mercats, Català de l'Any, Premis Alimara.

  • Demostracions professionals de cuiners referents, de proveïdors del sector i d’empreses de Restauració.

  • Participació en Concursos Nacionals: Cuina, cocteleria i serveis de restaurant.

La Trobada Gastronòmica

Cada any, l’Escola d’Hoteleria del CETT organitza la Trobada Gastronòmica. Durant una setmana es realitzen tot un seguit d’activitats que fan d’enllaç entre la gastronomia i l’alumnat, que viu la realitat de la gastronomia professional en un entorn pedagògic, amb demostracions, tasts de vins i de productes gurmet, i amb col·laboracions de xefs de renom com ara Carles Gaig o Joan Roca, entre altres.