Fotografia de: Presentació | Tècnic Superior en Direcció de Cuina
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació
Propera convocatòria: Setembre 2021

Presentació

Aquesta formació et permetrà adquirir un ampli i profund coneixement del sector de la restauració i, específicament, de la direcció gastronòmica i culinària d’un establiment a nivell tècnic i de gestió, atès que aquest sector, en constant evolució, requereix de professionals que estiguin preparats per respondre a les seves actuals i futures necessitats.

Classes pràctiques des del primer dia. Més del 50% de la formació és pràctica.

Unitats formatives pròpies

Idiomes aplicats a la gastronomia: Anglès i francès des del primer curs.

Grups reduïts

Reconeixement de crèdits per passar al Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques o al Grau de Turisme.

Participació activa en esdeveniments del sector i sortides formatives.

Beques Erasmus + Per donar-te l’oportunitat de realitzar pràctiques a l’estranger. Suplement al Títol Europass.

Tutorització: Orientació acadèmica i professional individualitzada.

Competències Clau