Fotografia de: Presentació | Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació
Propera convocatòria: Setembre 2021

Presentació

Aquesta formació et permetrà adquirir un ampli i profund coneixement del sector de la restauració i, específicament, de la direcció del servei i de la gestió de les àrees de restauració d’aliments i begudes, atès que aquest sector, en constant evolució, valora els professionals que estan preparats per respondre a les seves actuals i futures necessitats.

Classes pràctiques des del primer dia. Més del 50% de la formació és pràctica.

Unitats formatives pròpies

Idiomes aplicats a la gastronomia: Anglès i francès des del primer curs.

Personalització de la formació amb rigor, ajuda al teu desenvolupament personal i professional.

Tutorització: Orientació acadèmica i professional individualitzada.

Beques Erasmus + per donar-te l’oportunitat de realitzar pràctiques a l’estranger. Suplement al Títol Europass.

Grups reduïts

Participació activa en esdeveniments del sector i sortides formatives.

Competències clau

Què en pensen els nostres estudiants?

Alex Galian Danso
El CETT m'ha obert les portes a cocteleries referents d'Europa
Alex Galian Danso
Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració
Aida Alvarez Fuster
Els espais i les aules on es poden fer pràctiques són únics.
Aida Alvarez Fuster
Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració