La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > >

Curs d'Enoturisme - Turisme enològic

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs d'Enoturisme - Turisme enològic 675 €
Més
informació
Modalitat: Online
Crèdits: 5 ECTS - (5 setmanes)
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››

Presentació

En el marc del turisme i el món del vi, ens trobem en un entorn amb la necessitat de planificar de forma turística els serveis i productes vitivinícoles, que avui més que mai, precisa de professionals formats capaços de crear, planificar i donar rendibilitat a un patrimoni intangible com el turisme enològic, constituint-se com processos clau per a un desenvolupament sostenible per a qualsevol activitat i/o destinació enoturística.

Por aquest motiu, la figura del gestor o planificador enoturístic agafa, cada vegada més protagonisme, en un món tan canviant i volàtil com en el que estem vivint actualment.

Introduirem conceptes turístics en el món dels cellers i els seus principals actors. S'explicarà l'enoturisme des de la visió de l'experiència turística i el seu valor intangible, a més a més d'endinsar-nos en com poder aplicar a les nostres bodegues el manual de bones pràctiques enoturístiques.

Deixa'ns la teva opinió

Es posible aún apuntarse a este curso?Hay otra edición de este curso en marzo?

Gonzalo De Lazaro

Buenos días Gonzalo. Es posible apuntarse a la próxima edición del curso, en marzo-abril, del año próximo. Puedes enviar un correo a cettelearning@cett.cat y te informaremos de todos los detalles.

Equipo Cettelearning

Publica un comentari: