La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > >

Curs d'Enoturisme - Turisme enològic

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs d'Enoturisme - Turisme enològic 675 €
Més
informació
Modalitat: Online
Crèdits: 5 ECTS - (5 setmanes)
Dates: 23/04/2019 a 31/05/2019
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››

Presentació

En el marc del turisme i el món del vi, ens trobem en un entorn amb la necessitat de planificar de forma turística els serveis i productes vitivinícoles, que avui més que mai, precisa de professionals formats capaços de crear, planificar i donar rendibilitat a un patrimoni intangible com el turisme enològic, constituint-se com processos clau per a un desenvolupament sostenible per a qualsevol activitat i/o destinació enoturística.

Por aquest motiu, la figura del gestor o planificador enoturístic agafa, cada vegada més protagonisme, en un món tan canviant i volàtil com en el que estem vivint actualment.

Introduirem conceptes turístics en el món dels cellers i els seus principals actors. S'explicarà l'enoturisme des de la visió de l'experiència turística i el seu valor intangible, a més a més d'endinsar-nos en com poder aplicar a les nostres bodegues el manual de bones pràctiques enoturístiques.

Deixa'ns la teva opinió

QUE CSOTO TIENE EL CURSO

marcelo pastor sanchez

Hola Marcelo, el curso tiene un coste de 625€. Puedes enviarnos un email a cettelearning@cett.cat, para poder así, informarte de los descuentos especiales en la edición de Marzo.

Equipo de Cettelearning

Estic a temps de matricular-me?

Ester Noguer i Juncà

Estàs a temps, Ester! Només has d'enviar un email a l'adreça, cettelearning@cett.cat, i et podrem respondre amb tots els detalls per matricular-te.

Equip Cettelearning

Hola Adriana. La fecha de inicio será el próximo 15 de Octubre. Puedes enviarnos tus datos (email y teléfono de contacto) a nuestro email cettelearning@cett.cat y te informaremos encantados de todos los detalles del curso.

Equipo Cettelearning

Es posible aún apuntarse a este curso?Hay otra edición de este curso en marzo?

Gonzalo De Lazaro

Buenos días Gonzalo. Es posible apuntarse a la próxima edición del curso, en marzo-abril, del año próximo. Puedes enviar un correo a cettelearning@cett.cat y te informaremos de todos los detalles.

Equipo Cettelearning

Publica un comentari: