Photography from: Premios a la Excelencia Académica de la FGE CETT del curso 2012/2013  | CETT
Universidad de Barcelona
Press room > News >

Premios a la Excelencia Académica de la FGE CETT del curso 2012/2013

17.10.2013
 
Premios a la Excelencia Académica de la FGE CETT del curso 2012/2013
  • Premi al millor Projecte  de final de Cicle de  Grau superior de L’EHT CETT i Premi Ramon Arcarons al millor projecte de  final de carrera de Grau en Turisme  de l’EUHT CETT-UB

Per tal de potenciar el desenvolupament de la investigació, el coneixement del turisme i l’hoteleria i la formació de l’alumnat, la Fundació Gaspar Espuña-CETT, incentiva  els alumnes de Grau  en Turisme de l’EUHT CETT-UB i dels  Cicles Formatius de Grau Superior  de l’EHT CETT a desenvolupar els seus Projectes de final de Carrera i Crèdits de Síntesi.  Com a entitat d’interès social, premia cada any els millors treballs aportant un estímul a la seva realització i atorgant una beca per a l’ampliació d’estudis en el CETT. 

Els premis atorgats pels diferents Jurats de la convocatòria 2012/2013 són:
 
  • Premi al millor Projecte  de final de Cicle de Grau superior  de l’EHT CETT al treball: “CERES GASTRO PUB” realitzat per en Xavier Colet Mariné;  Victor Cano Martínez;   Alba García Tallante i   Robert Ruíz Moreno, estudiants de TSDC. És un projecte de nova oferta gastronòmica de  creació d’un gastropub cerveseria amb 3 zones: restaurant; tapes i cocteleria.

Els projectes  finalistes foren:

Per TSDC,  
“CERES GASTRO PUB” (premiat)
Tutor: Ramon Rodrigo

Per TSGALT, 
“THE NEW WORLD RESORT” realitzat per Júlia Peña Montesinos  i Valèria Serrano Enrich
Tutora: Blanca Viladoms 

Per TSGAVE, 
“IMAGINATIVE WORLD” realitzat per Jessica Alcalde García i Estefania Cabos Garro
Tutora: Carmen Abad


  • Premi Ramon Arcarons al millor Projecte de Final de Carrera de Grau en Turisme de l’EUHT CETT-UB, a “LES CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ TURÍSTICA I LES CLÀUSULES ABUSIVES ALS TRIBUNALS” de Míriam de Jesús Clúa; Marta Gregori Sorribas i Clara Mias Rabassedas, alumnes de Grau en Turisme. A partir del buidat de sentències, el  projecte analitza les condicions generals de les contractacions turístiques i els dictàmens sobre les clàusules abusives, els quals no donen forçosament  peu a una eradicació de les esmentades clàusules si aquestes són declarades nul.les. Es tracta per tant d’ un  treball ben estructurat, presentat de forma brillant,  que aporta coneixement i que denúncia una mala pràctica.

Projectes de final de Grau finalistes:

“LES CONDICIONS GENERALS DE LA CONTRACTACIÓ I LES CLÀUSULES ABUSIVES ALS TRIBUNALS” (premiat) 
Tutor: Òscar Casanovas. 

APROXIMACIÓ TURÍSTICA AL BARRI DE GRÀCIA de l’Omar Alba Giménez; Anna Carmona Noguera; Gemma Serra Llenas i Judith Solanas Sánchez .
Tutora: Isabel Crespo.

PERFIL Y MOTIVACIONES DEL CRUCERISTA EN TEMPORADA DE INVIERNO.
Autores: Judith Grau Ruiz i Ylènia Gómez Meléndez.
Tutores: Patrícia Rodríguez i Mònica Subirats.

ANÀLISI DE LA DEMANDA TURÍSTICA DE BARCELONA - TRIENNI 2009-2011.
De  Jacinta Gutiérrez Olesti i Jorge Moll de Alba Cabot.
Tutors: Òscar Casanovas i Joanna Homs.

RSC H10 HOTELS, de Janira Quesada Carmona.
Tutora: Aixa Arún de H10 Hotels.
Tutor acadèmic: José Antonio Pérez-Aranda.


Premis als millors treballs de recerca en turisme de Batxillerat 2012/13
En aquesta VII edició  dels 21 treballs de recerca presentats, els finalistes foren:

- “AMB EL MÒBIL PEL MÓN” de Júlia Cots Capell, alumna  de l’INSTITUT LO PLA D’URGELL de Bellpuig. Professora-tutora: Sra. Magda Quer Ravés.

- “DISSENY D’UN PANELL INFORMATIU ALIMENTAT AMB ENERGIA FOTOVOLTAICA A ASCÓ, RIBERA D’EBRE” de l’ Ivet Pubill Ambrós, alumna de l’INSTITUT DE FLIX. Professor-tutor: Sr. Jordi Bladé Recha.

- “BUSINESS PLAN: UN PLA D’EMPRESA” de l’ Elena Audi Llopart, alumna de l’INS JOAN MERCADER d’Igualada. Professora-tutora: Sra. Esther Gonzálvez Jové.

- “BENVINGUTS A PALAMÓS i GUIA TURÍSTICA” de Raquel Hidalgo Freixa, alumna de ESCOLA VEDRUNA de Palamós. Professora-tutora: Sra. Maite Gázquez Pérez.

- “L’ALTA GASTRONOMIA I EL CELLER DE CAN ROCA” de Laia Regincós Escura,  alumna  de ESCOLA LA SALLE de Girona. Professor-tutor: Sr. Eduard Nadal i Martín.

- “PLA D’EMPRESA DE L’HOTEL ENOTURISTIC MAS MERLOT” de Maria Esteve Albero,  alumna  de l’INSTITUT EUGENI D’ORS de Vilafranca del Penedès. Professora-tutora: Sra. Anna García Soldevila.

- “http://turismearqueologicmaresme.jimdo.com/” de Georgina Tur qui farà la presentació i Hady Camara, alumnes  de l’ INSTITUT DE PREMIÀ DE MAR. Professora-tutora: Sra. Margalida Capellà i Soler.

- “LES MATEMÀTIQUES SÓN UN GUST!” de l’Olivia Andolz Santacana,  alumna  de l’INSTITUT BAIX PENEDÈS de El Vendrell. Professora-tutora: Sra. Mercè Miró Porta.

Entre aquests finalistes, el Jurat reunit el proppassat 1 de juliol va acordar mereixedor  del:

  • Primer Premi:  “AMB EL MÒBIL PEL MÓN” de la Júlia Cots Capell, alumna  de l’IES Institut Lo pla d’Urgell de Bellpuig.  És un treball de recerca estructurat i aprofundit sobre les opcions de realitzar un viatge amb la tecnologia mòbil i la necessitat de plasmar les experiències viscudes durant el viatge.

  • Segon Premi: “DISSENY D’UN PANELL INFORMATIU ALIMENTAT AMB ENERGIA FOTOVOLTAICA A ASCÓ, RIBERA D’EBRE” de l’ Ivet Pubill Ambrós, alumna de l’Institut de Flix, que  presenta un treball extens tan tecnològic com de recerca d’informació així com la sostenibilitat amb el disseny d’un panell informativa més del disseny d’una pàgina web d’emmagazematge d’informació  local, amb pressupost del projecte i  una proposta d’implantació als 14  pobles de la Ribera d’Ebre. 

  • Tercer Premi: “BENVINGUTS A PALAMÓS i GUIA TURÍSTICA” de Raquel Hidalgo Freixa, alumna de Escola Vedruna de Palamós. Aquest treball consisteix en la creació d’una guia turística ben maquetada i amb  la  informació ben catalogada i proposta d’itineraris genuïns, ampliada amb una memòria, suplint la inexistència de guia turística sobre Palamós.

Cada premi  reconeix  tant   l’autor  com el suport del professor-tutor i del centre de formació de Batxillerat i compta amb el patrocini d’Àgora BCN i el suport  de la UB, de la Generalitat de Catalunya: Direcció general de Turisme,  Departament d’Ensenyament de la Generalitat i Agència Catalana de Joventut.

El 17 d’octubre es va celebrar l’Acte de lliurament dels esmentats premis en el marc de l’Acte Inaugural del Curs acadèmic 2013/14 i que enguany fou presidit pel MH Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya. 

Enllaç a l'àlbum de fotos
Categories
Premis a l'Excel·lència Acadèmica de la FGE CETT