Direcció de Restauració Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Idiomes: Castellà

Introducció

La restauració col·lectiva, dins el sector general de la restauració, és la que ha experimentat major creixement en els últims anys. Aquest fet crea la necessitat d'adaptar i de capacitar als directius i professionals del sector per a un mercat en constant evolució, marcant nous estils de gestió adaptats a diferents col·lectius del mercat: el sanitari, el de l'ensenyament, el de l'empresa, i el de la restauració de l'oci.

Cada vegada són més les persones que mengen fora de casa, per la qual cosa el subministrament d'aliments i la higiene d'aquests centres és de gran importància; a més a més és imprescindible assegurar la qualitat i varietat dels menús, la qualitat dels quals ha millorat en els últims temps.

El present màster està especialment dissenyat perquè els seus participants puguin afrontar els reptes i oportunitats que comporta la introducció o promoció professional en el sector de la restauració comercial i per a col·lectivitats, ambdós en plena expansió. S'aborden els factors claus d'èxit d'aquest tipus de negocis tals com qualitat, preu, seguretat, control de costos i gestió de proveïdors, entre d’altres i es dota els participants de les competències directives clau per al seu correcte desplegament i execució.

El quadre docent, format per professors i professionals experts en aquest tipus de restauració, provinents de les millors empreses d'aquest sector, proporcionen els coneixements i pràctiques més innovadores i eficaces.