Fotografia de: Introducció | Master en Dirección de Restauración
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció
Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2021

Introducció

L’especialització en Direcció de Restauració del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB t’ensenya com s’ha de dirigir qualsevol establiment de restauració col·lectiva des d’una perspectiva actual, innovadora i sostenible.

En una època en què les experiències gastronòmiques han adquirit una importància sense precedents (la moda foodie, programes televisius de cuina o la democratització de resmodels de gestió empresarial capaços d’assegurar l’èxit de qualsevol establiment. Això passa per aprendre a dissenyar locals singulars, reflexionar sobre quina filosofia, quina arquitectura i quina oferta gastronòmica els han de definir i aconseguir un tracte diferencial que fidelitzi els seus clients. Tot això sense oblidar conceptes com ara la sostenibilitat ambiental, el consum ètic i les últimes tendències en dietètica i nutrició.

En l’especialització en Direcció de Restauració del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB estudiaràs conceptes de gestió econòmica i financera, marketing conductual, legislació alimentària actual o disseny d’espais experiencials, al mateix temps que comprendràs quins factors –qualitat, preu, control de costos o gestió de proveïdors– converteixen un negoci tradicional en un model d’èxit. Aquest programa es preocupa especialment pel desenvolupament de les soft skills pròpies de les posicions de lideratge (intel·ligència emocional, empatia, tècniques de negociació, etc.) aplicades al sector de la restauració.

Atreveix-te a dissenyar propostes de restauració singulars i contribueix a professionalitzar un sector en auge amb innovació i creativitat!