Photography from: Faculty | Tourism Management of Culinary and Gastronomic Heritage

Universidad de Barcelona
Faculty

Faculty

Specialization within Official Master of Tourism Innovation Management
Call for applications: October 2022
 

Direction

EMMA PLA RUSCA

Director of the Master's Degree in Tourism Innovation Management. Coordinator of Management of Culinary & Gastronomic Heritage Specialization CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
PhD in Sociedad de la Información y del Conocimiento Universitat Oberta de Catalunya-UOC
Investigation group: Turismo, Cultura y Territorio
Area of expertise: Enoturismo, Turismo gastronómico
Block/Department: Empresas y servicios turísticos; Gastronomía; Innovació; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Marketing y comercialización; Tecnología de los alimentos y salud; Turismo y cultura; Turismo y territorio

Faculty

FCO. JAVIER ALBARRACÍN CORREDOR

Founding Partner Barcelona Halal Services
Bachelor in Ciencias Políticas y de la Administración Universitat Autònoma de Barcelona
Block/Department: Tecnología de los alimentos y salud

ÀGATA ALBERO MIRALBELL

CEO INSPIRA GASTRONOMIA & HALAL SERVICES SL
Postgrado in Comunicación y Marketing Gastronómico y Enológico ABAT OLIBA
Block/Department: Turismo y territorio

MARC ÁMBIT FERNÁNDEZ

Project Management Consultant
Bachelor in Humanities Universitat Oberta de Catalunya
Block/Department: Gestió de projectes i emprenedoria; Organización empresas y gestión de las personas

ORIOL ANGUERA TORRELL

Lecturer and Researcher CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
PhD in Economía Universitat Pompeu Fabra
Investigation group: Alojamientos Turísticos y Restauración
Area of expertise: Economía turística, Internacionalización de la industria hotelera, Economía aplicada a la hotelería
Block/Department: Economia i finances; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Marketing y comercialización

JORDI ARCOS PUMAROLA

Lecturer & Researcher in Tourism & Culture CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
PhD in Education, Society and Quality of Life Universitat de Lleida
Investigation group: Turismo, Cultura y Territorio
Area of expertise: Patrimonio, Turismo cultural, Turismo literario
Block/Department: Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Turismo y cultura; Turismo y territorio

GEMA BARCELÓ AGUILÓ

Senior Regulatory Manager Danone SA
PhD in Chemistry Universitat de Barcelona
Block/Department: Gastronomía

ANNA BOZZANO

Director El Peix al Plat
PhD in Maritime Sciences Universitat Politécnica de Catalunya
Block/Department: Gastronomía

CESAR CÁNOVAS HERRERIAS

Sommelier Monvínic
in Sommelier Escola de Restauració i Hoteleria de Barcelona
Area of expertise: Innovación en servicio de sala, Innovación en sumilleria, Maridajes
Block/Department: Gastronomía; Sumillería

AINHOA CARBALLIDO RISCO

Director of the Master's Degree in Tourism Management. Coordinator of Digital Tourism Marketing Specialization CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
in PhD Program in Tourism & Territory Tecnologies Universidad de Málaga (REDINTUR)
Investigation group: Turismo, Cultura y Territorio
Area of expertise: Marketing turístico, Smart tourism, TICS en el territorio
Block/Department: Direcció estrarègica; Empresas y servicios turísticos; Marketing y comercialización; Turismo y territorio

FRANCESC CASTRO CIRAC

Marketing and Communications Manager Aborígens
Master in Gastronomy and Communications Universitat de Vic
Block/Department: Marketing y comercialización

JOAN COLL RIBA

Main Partner Cultruta
Bachelor in Media Communication Universitat Pompeu Fabra
Block/Department: Marketing y comercialización; Turismo y cultura

DELIA COLOMER BOSCH

Agroalimentary Quality Promotion Director Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació-Generalitat de Catalunya
Bachelor in Pharmacy Universitat de Barcelona
Block/Department: Tecnología de los alimentos y salud

LAIA ENCINAR PRAT

Technical suport of the Degree in Tourism CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
PhD in Educación Universitat Autònoma de Barcelona
Investigation group: Alojamientos Turísticos y Restauración
Block/Department: Investigación en turismo, hotelería y gastronomía

JAUME FONT GAROLERA

Associate Lecturer in Geografical Analysis Universitat de Barcelona
PhD in Geography and History Universitat de Barcelona
Area of expertise: Geografía del turismo, Planificación turística
Block/Department: Turismo y territorio

XAVIER FONT URGELL

Manager of the Technical Tourism Office Diputació de Barcelona
PhD in Geography Universitat de Barcelona
Block/Department: Turismo y territorio

MARCEL FORNS BERNHARDT

General Manager GEBTA
Master in International Economic Law Universitat de Barcelona, Wilhems-Westfälische Universität Münster (Alemanya)
Block/Department: Derecho y políticas turísticas; Empresas y servicios turísticos; Turismo y territorio

RAFAEL GONZÁLEZ GÓMEZ

Founder and Partner Vivential Value
Bachelor in Business Management Universitat de Barcelona
Block/Department: Marketing y comercialización; Turismo y territorio

LLUC GUARRO SERRAHIMA

Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Bachelor in Economics Universitat Autònoma de Barcelona
Block/Department: Direcció estrarègica; Innovació

LUCIA HERNÁNDEZ GORGOJO

Estrategy Manager. Colaborative Tourism Expert Ouishare
Bachelor in Marketing EADA Business School
Block/Department: Turismo y territorio

DANIEL IMBERT-BOUCHARD RIBERA

Lecturer and Researcher in Tourism & Territory CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
PhD in Geography Universitat de Barcelona
Investigation group: Turismo, Cultura y Territorio
Area of expertise: Movilidad, Planificación turística, Turismo y territorio
Block/Department: Derecho y políticas turísticas; Empresas y servicios turísticos; Turismo y territorio

ISABEL LUGO GENEROSO

Lecturer in Gastronomy History CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Bachelor in Art History Universitat de Barcelona
Area of expertise: Historia de la cocina, Patrimonio gastronómico
Block/Department: Cocina; Gastronomía; Turismo y territorio

EVARIST MARCH SARLAT

Director Naturalwalks
Bachelor in Biology Universitat de Barcelona
Block/Department: Gastronomía; Turismo y cultura

JAUME MARÍN RABIOL

Freelance
Bachelor in B.A. Business Studies Glasgow Caledonian University
Block/Department: Innovació; Marketing y comercialización

JOY NGO DE LA CRUZ

Researcher Fundación para la Investigacion Nutricional
Master in Public Health Master of Public Health
Block/Department: Tecnología de los alimentos y salud

GEMMA OÑA VIZCAINO

Food Safety Technician SAIA, S.L.
Bachelor in Food Science and Technology Universitat de Barcelona
Block/Department: Restauración; Tecnología de los alimentos y salud

EUGENI OSÁCAR MARZAL

Research Director CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
PhD in Didactics of Social Sciences and Heritage Universitat de Barcelona
Investigation group: Turismo, Cultura y Territorio
Area of expertise: Marketing turístico, Patrimonio, Turismo cinematográfico, Turismo cultural
Block/Department: Marketing y comercialización; Turismo y cultura

ROSA Mª PARADELL DURO

Directora de la Innovation Business Unit i2cat Fundation
in Telecommunications Universitat Politècnica de Catalunya
Block/Department: Innovació

LLUIS PUJOL MARCO

Manager Saborea España
Bachelor in Ciencias Económicas y Empresariales Universitat de Barcelona
Block/Department: Marketing y comercialización

AUGUSTO RAMOS MÉNDEZ

CEO SISMOTOUR SL.
Bachelor & MSc in Ingeniero Industrial Universidad de Sevilla
Block/Department: Turismo y territorio

ANA REVENTÓS GIL DE BIEDMA

Communication strategy & planning Own Business
Master in Gestión Cultural Universitat de Barcelona
Block/Department: Marketing y comercialización

JOAN RIBAS SERRA

Associate Lecturer Fundació Alicia
PhD in Social and Cultural Anthropology Universitat de Barcelona
Block/Department: Gastronomía

DAMIÀ SERRANO MIRACLE

Marketing Experience and Research Manager Agència Catalana de Turisme / Catalan Tourist Board
PhD in Geography Universitat de Barcelona
Area of expertise: Enoturismo, Geografía del turismo, Planificación turística
Block/Department: Turismo y cultura; Turismo y territorio

MARTÍ TERÉS I RIOS

Chief Executive Officer Oleum Flumen
Master in Business Administration and Management Universitat Politècnica de Catalunya
Block/Department: Gastronomía

PATRICK TORRENT QUERALT

Executive Director Agència Catalana de Turisme
Bachelor in Law Universidad Nacional de Educación a Distancia
Block/Department: Marketing y comercialización