Fotografia de: Itinerari | Grau Universitari de Turisme en anglès
Universitat de Barcelona
Itinerari
Propera convocatòria: Setembre 2021

Itinerari

El grau de Turisme del CETT-UB és una formació versàtil dissenyada per a que puguis escollir una especialitat (menció) i un Itinerari d’Intensificació d’Especialitat (IIE). Les especialitats representen conjunts d’assignatures que tracten un mercat específic i que et donaran els coneixements, tècniques i instruments necessaris per introduir-te professionalment en l’oferta laboral. Els IIE ofereixen una opció addicional per a que puguis adaptar les teves motivacions personals al grau i configurar el teu perfil de sortida a nivell professional.

itinerari

Especialitats del grau de Turisme

Les especialitats equivalen a les mencions oficials que apareixen al títol europeu homologat que rebràs al finalitzar els teus estudis al CETT-UB. Son una manera d’afegir expertesa a la teva trajectòria acadèmica i tenir l’oportunitat d’interactuar amb professionals i empreses líders en el sector. Oferim tres especialitats:

Direcció Turística.

Aquesta especialitat proporciona als estudiants els coneixements, tècniques i instruments necessaris per a una eficaç planificació i gestió del Turisme, així com el desenvolupament dels negocis de viatges i la intermediació en el mercat. Aquest enfocament implica l’assoliment de les competències per a la creació d’experiències turístiques, la seva comunicació i comercialització, així com la gestió sostenible de les destinacions i organitzacions turístiques a nivell social, cultural, econòmic i ambiental.

Direcció Hotelera.

Durant els dos darrers cursos del grau, cursaràs assignatures de direcció i administració d’empreses específiques de la menció, així com assignatures que comprenen les diferents àrees de la gestió hotelera amb una visió internacional i sostenible i que donen resposta als principals reptes del sector de l’allotjament turístic.

Direcció de Negocis Digitals Turístics.*

Aquesta especialització proporciona les competències necessàries per abordar la gestió de negocis digitals i la creació de productes i serveis turístics basats en les oportunitats derivades de l’evolució tecnològica i la digitalització de les empreses del sector. Mitjançant l’emprenedoria com a metodologia vehicular de l’aprenentatge, aprendràs els principals instruments i processos d’innovació, tant des d’un punt de vista teòric com des d’un punt de vista pràctic, a través de l’aplicació d’aquests processos en projectes reals.

Itineraris d’Intensificació d’Especialitat (IIE)

El CETT-UB ofereix diferents opcions per adaptar el grau a les teves motivacions, per tal de configurar el teu perfil professional de sortida. Si curses un IIE rebràs un diploma d’expert en la temàtica triada expedit pel CETT que permetrà acreditar la teva especialitat complementària a la menció, amb un valor afegit i diferencial que impulsarà la teva trajectòria professional.

Intensificació orientada al foment d’una especialitat en Turisme.

Aquest IIE incorpora un nombre de crèdits que pots destinar a perfilar el teu currículum de manera personalitzada, atesos els teus interessos acadèmics i motivacions personals de carrera professional.

Intensificació orientada a incrementar el domini d’idiomes.

Aquest IIE s’enfoca a l’estudi d’idiomes, pilar fonamental de la comunicació en Turisme, permetent-te aprendre fins a un tercer i quart idioma en funció dels teus interessos personals i professionals. De manera obligatòria, es cursen 30 crèdits d’Anglès i fins a 24 crèdits d’una segona llengua (Francès, Alemany, Italià, Xinès, Rus i/o Espanyol). El nivell d’anglès assolit és equivalent al C1 del Marc Comú Europeu de Referència (MCER) i de la resta d’idiomes, el nivell dependrà del total de crèdits cursats.

  • Curs 1: 9ECTS (Anglès I)
  • Curs 2: 9ECTS (Anglès II) + 6ECTS
  • Curs 3: 9ECTS (Anglès III) + 9ECTS
  • Curs 4: 3ECTS (Anglès +) + 9ECTS

Intensificació orientada a l’aprenentatge aplicat i al coneixement d’organitzacions i models de gestió empresarials.

També anomenat Advanced Intership Management Program, aquest IIE és un crosstraining on podràs realitzar un període d’aprenentatge pràctic, entre 4 i 6 mesos, en diferents empreses nacionals i internacionals. En aquesta experiència transformadora, estaràs sota la supervisió directa de la direcció i podràs beneficiar-te de la seva experiència i coneixements.