Fotografia de: CETT Fundació amplia i adapta els ajuts a la formació per al curs 2020/2021 | CETT
Universitat de Barcelona

CETT Fundació amplia i adapta els ajuts a la formació per al curs 2020/2021

19.05.2020
 
CETT Fundació amplia i adapta els ajuts a la formació per al curs 2020/2021

Amb el ferm convenciment que la formació i transmissió de coneixement són fonamentals, CETT Fundació amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per al curs 2020/2021, tenint en compte, a més, les dificultats que ha generat la  COVID-19.

En aquest context tan excepcional, CETT Fundació ha creat les Beques Talent de nou accés, amb dues modalitats: una, pensada per als estudiants de nou accés de Cicles Formatius de Cuina i Serveis de Restauració i Graus Universitaris amb necessitats econòmiques i, l’altra, per a estudiants europeus i de Llatinoamèrica de màsters universitaris.

D’altra banda, la Beca a l’Excel·lència Acadèmica - nou accés s’adapta aquest any per donar l’oportunitat d’iniciar la seva formació al CETT als estudiants de nou accés al primer any del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques o al Grau de Turisme.

En paral·lel, CETT Fundació ha aprovat una dotació extraordinària de 50.000€ per a les Beques d’estudis per a alumnes actuals del CETT, uns ajuts que atorga anualment i que, enguany, tenen la finalitat de facilitar els estudis a persones afectades per la COVID-19, per tal que puguin continuar formant-se al centre universitari.

CETT Fundació atorgarà, a més, les Beques de continuïtat dirigides a diplomats i graduats del CETT, cobrint el 50% de l’import de la matrícula que realitzin als estudis de postgrau –màsters, postgraus i cursos d’extensió universitària–, per tal de fomentar que la comunitat CETT pugui seguir formant-se, ja que en el nou context és més necessari que mai.

El proper curs es donarà continuïtat també a altres ajuts que ofereix anualment l’entitat, com les beques Mou-te! Acadèmica i Mou-te! International Internship, que fomenten la mobilitat i la internacionalització dels estudiants. La primera, ho fa mitjançant la realització parcial dels estudis universitaris a l’estranger en una de les universitats amb les que el centre universitari té convenis i, la segona, a través de la realització de pràctiques internacionals o programes de management d’abast internacional.

A banda, el CETT també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançamentbancari amb el qual s’aplicarà un descompte del 5% de l’import de les quotes.

Amb aquestes mesures, el CETT continua posant les persones al centre, ajudant a l’alumnat a continuar la seva formació acadèmica. A més, durant el proper curs continuarà sent prioritària la seguretat de tota la comunitat i se seguiran incorporant les noves tendències d'innovació educativa, no només en l’aula presencial, sinó també en l’aprenentatge virtual.

CETT Fundació treballa, des dels seus inicis, per promoure la generació i transmissió de coneixement en turisme, l’hoteleria i la gastronomia amb una aposta ferma per la recerca aplicada, la formació i el suport a iniciatives innovadores de caràcter social, mitjançant, entre d’altres, beques i ajuts que atorga anualment.

Consulta com sol·licitar les beques aquí.
Categories
Beques CETT Fundació RSE COVID-19