Fotografia de: Dobles titulacions | Grau Universitari de Turisme en anglès

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Dobles titulacions

Dobles titulacions

Propera convocatòria: Setembre 2021
 

Els dobles graus internacionals que oferim són itineraris formatius específics establerts amb universitats de diferents països reconegudes per la seva excel·lència acadèmica i prestigi, que et permeten obtenir dos títols oficials i completar el programa seleccionat. Es reconeixen dobles titulacions per dotar-te, com a alumne, d’un avantatge competitiu en el mercat laboral i possibilitar-te l’adquisició de les competències internacionals clau més importants.

Des de l’Escola Universitària oferim les següents opcions de títol doble, cursant tres cursos al CETT i un curs a la universitat triada:

Grenoble École de Management

Grenoble École de Management

Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Internacional Business de la Universitat - Grenoble École de Management de França.

Michigan State University

Michigan State University

Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Hospitality Business de la Universitat - Michigan State University dels EUA.

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Tourism Management de la Universitat - JAMK University of Applied Sciences de Finlàndia.