Fotografia de: Dobles titulacions | Bachelor's degree in Tourism | 100% in English
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Dobles titulacions

Dobles titulacions

Els dobles graus internacionals que oferim són itineraris formatius específics establerts amb universitats de diferents països reconegudes per la seva excel·lència acadèmica i prestigi, que et permeten obtenir dos títols oficials i completar el programa seleccionat. Es reconeixen dobles titulacions per dotar-te, com a alumne, d’un avantatge competitiu en el mercat laboral i possibilitar-te l’adquisició de les competències internacionals clau més importants.

Des de l’Escola Universitària oferim les següents opcions de títol doble, cursant tres cursos al CETT i un curs a la universitat triada:

Grenoble École de Management

Grenoble École de Management

Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Internacional Business de la Universitat - Grenoble École de Management de França.

Michigan State University

Michigan State University

Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Hospitality Business de la Universitat - Michigan State University dels EUA.

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Tourism Management de la Universitat - JAMK University of Applied Sciences de Finlàndia.