Fotografia de: Direcció Culinària i Innovació en la Indústria Alimentària i de Col·lectivitats | Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Oferta acadèmica > Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques > Pla d'estudis > Mencions >
Direcció Culinària i Innovació en la Indústria Alimentària i de Col·lectivitats

Direcció Culinària i Innovació en la Indústria Alimentària i de Col·lectivitats

Direcció Culinària i Innovació en la Indústria Alimentària i de Col·lectivitats

L'objectiu d'aquest menció es dotar l'estudiant de les competències necessàries per:

  • Desenvolupar productes alimentaris innovadors amb el procés culinari més adequat i aplicant els estàndards de qualitat, salut i legislació alimentària requerits.
  • Desenvolupar projectes d'innovació amb resultats òptims per a cobrir les necessitats del sector i que compleixin amb els requisits de legalitat establerta i complint amb objectius saludables.
  • Analitzar el mercat i aportar productes adequats a la demanda existent detectant possibles oportunitats de mercat.
  • Desenvolupar nous ingredients que responguin a necessitats de producció específiques.
  • Dissenyar l'oferta gastronòmica adequada orientada a satisfer les necessitats adequades per a col·lectius amb requeriments alimentaris específics.

A partir del tercer curs, especialitza't en les assignatures que més s'adapten a les teves aptituds:

TERCER CURS

QUART CURS

Codi Menció de Direcció Culinària i Innovació Gastronòmica en la Indústria Alimentària i Col·lectivitatsTipusCrèdits
54406 Grans Produccions CulinàriesOMC6
54505 Innovació Tecnològica AvançadaOMC6
54407 Pràctica d’Iniciació en Direcció Culinària i Innovació en la Indústria Alimentària i Col·lectivitatsOMC6