Diploma d'Alta Cuina >

Introducció

 

El Diploma d'Alta Cuina del CETT-UB ampliarà les teves habilitats de cuina des d'una visió tècnica i de gestió. Aprendràs de manera pràctica, learning by doing, les darreres tendències en restauració aplicades al procés creatiu, la biodiversitat dels aliments, els nous tipus de client i competències en gestió avançada per dur un negoci de restauració.

Reinventa la teva carrera i aprèn noves habilitats de la mà del professorat del CETT-UB format per cuiners i experts en actiu, a les nostres instal·lacions. Hem renovat i dissenyat per tu, una formació global en Alta Cuina que dona resposta a les darreres demandes del sector responent al context actual. Alhora et permetrà crear experiències gastronòmiques segons un estil de vida saludable, inclusiu i sostenible.

diploma alta cuina intro

PER QUÈ ESTUDIAR EL DIPLOMA DE ALTA CUINA DEL CETT-UB?

Coneixeràs totes les etapes del procés creatiu en restauració. Elaboraràs plats d’alta cuina, alhora que per mitjà de la pràctica dominaràs les diferents tècniques de cuina bàsica i d'avantguarda.

Aconseguiràs noves competències professionals en cuina dolça, rebosteria i alta cuina en miniatura.

Adquiriràs noves habilitats. Coneixeràs les darreres tècniques d'avantguarda per dominar la cuina molecular i les diferents textures del menjar. Identificaràs els gelificants, emulsionants, les escumes i les tècniques d'esferificació. També aprendràs les aplicacions del nitrogen líquid i els seus principis científics.

Classes pràctiques o tecno-demostratives. Aprendràs amb unes classes teòric-practiques amb un component demostratiu. Les sessions es duen a terme a les aules especialitzades del campus del CETT com l'Aula de pre-elaboracions, l'Aula Taller de cuina, l'Aula Tecno-culinària i l'Espai Gastronòmic. Podràs posar en pràctica les tècniques d'avantguarda en aules equipades amb els darrers equipaments.

Gestió en restauració. Coneixeràs aspectes fonamentals de la gestió de negocis de restauració com els processos de compres, la traçabilitat del producte, així com d’altres aspectes de la direcció estratègica com el desenvolupament de la gestió econòmica i financera.

Podràs cursar més de 225 hores pràctiques. Realitzaràs les teves pràctiques en restaurants d’alta cuina nacionals i internacionals, gràcies als més 900 convenis de col·laboració que té el CETT. Pregunta pel departament de Career Services.

Aplicació immediata dels coneixements. La formació està dissenyada per a la fàcil i immediata implementació dels coneixements en la teva feina, tenint en compte els reptes actuals del sector. 

Evoluciona amb els millors. El Diploma d’Alta cuina compta amb l’assessorament i participació de cuiners del sector i del professorat expert CETT.

Transforma la teva carrera. Els coneixements adquirits en el curs, et facilitaran la promoció dins l'àmbit laboral en càrrecs de direcció de negocis de restauració.

Crearàs una xarxa professional única. El contacte amb experts de la gastronomia i els teus companys de classe, et permetran crear una xarxa pròpia que t’ajudarà a promoure la teva carrera professional.

Confia en la nostra experiència. Ens avala l’experiència de més de 15 convocatòries d’èxit. El primer Diploma d'Extensió Universitària especialitzat en alta gastronomia reconegut per la Universitat de Barcelona.

Un títol Universitari: És una Titulació de la Universitat de Barcelona i del CETT. Tenim 50 anys d'experiència formant cuiners i professionals de la gastronomia.

Un nou Turisme,

Aprèn una formació per professionals! Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.

QUINS OBJECTIUS ACONSEGUIRÀS AMB EL DIPLOMA DE ALTA CUINA DEL CETT-UB?

Desenvolupar les teves competències en l’àmbit de les tècniques i la maquinària de l’alta cuina.

Aplicar conceptes com Food design, el màrqueting aplicat als negocis de restauració, la fotografia gastronòmica i el posicionament a les xarxes dintre de l’àmbit creatiu.

Realitzar adaptacions a la teva oferta tenint en compte la biodiversitat alimentària i les dietes inclusives i beneficioses.

Ampliar i consolidar les teves capacitats professionals aplicant coneixements i habilitats de sostenibilitat al projecte gastronòmic i donant resposta al malbaratament alimentari.

Aprendre a adaptar la teva oferta a les necessitats de comandes online, tenint en compte tendències de consum actuals.

Dur a terme qualsevol projecte gastronòmic incloent-hi la creació, la gestió i l’execució. 

Donar una visió àmplia dels àmbits de gestió que permeten dirigir un negoci de restauració.

Galeria Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aquest curs d’alta cuina et permetrà ampliar les teves habilitats en altres vessants de la restauració, com la gestió i la sostenibilitat, i s’adreça a:

  • Caps de cuina i Segons de cuina amb experiència.
  • Professionals de l’àmbit de la restauració i/o professionals de sectors vinculats a l’àmbit de l'alimentació.
  • Tècnics en Restauració amb un mínim d’experiència professional en el sector.
  • Professionals del sector de la restauració amb més de cinc anys d’experiència.
  • Tècnic Superior en Direcció de Cuina amb experiència.

No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat de títol per més informació.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula de cuina dolça

Què en pensen els nostres estudiants?

Eduard Pagès
La seva part tecnològica em va ajudar a créixer, i a posar-me al dia respecte a tècniques, maquinària i formació.

Eduard Pagès

Diploma d'Alta Cuina