PROGRAMA RENOVAT
El Diploma d'Alta Cuina del CETT-UB ampliarà les teves habilitats de cuina des d'una visió tècnica i de gestió. Aprendràs de manera pràctica, learning by doing, les darreres tendències en restauració aplicades al procés creatiu, la biodiversitat dels aliments, els nous tipus de client i competències en gestió avançada per dur un negoci de restauració.
Reinventa la teva carrera i aprèn noves habilitats de la mà del professorat del CETT-UB format per cuiners i experts en actiu, a les nostres instal·lacions. Hem renovat i dissenyat per tu, una formació global en Alta Cuina que dona resposta a les darreres demandes del sector responent al context actual. Alhora et permetrà crear experiències gastronòmiques segons un estil de vida saludable, inclusiu i sostenible.
PER QUÈ ESTUDIAR EL DIPLOMA DE ALTA CUINA DEL CETT-UB?

Aprèn una formació per professionals! Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.
QUINS OBJECTIUS ACONSEGUIRÀS AMB EL DIPLOMA DE ALTA CUINA DEL CETT-UB?
Aquest curs d’alta cuina et permetrà ampliar les teves habilitats en altres vessants de la restauració, com la gestió i la sostenibilitat, i s’adreça a:
- Caps de cuina i Segons de cuina amb experiència.
- Professionals de l’àmbit de la restauració i/o professionals de sectors vinculats a l’àmbit de l'alimentació.
- Tècnics en Restauració amb un mínim d’experiència professional en el sector.
- Professionals del sector de la restauració amb més de cinc anys d’experiència.
- Tècnic Superior en Direcció de Cuina amb experiència.
No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat de títol per més informació.