CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA
Gestió del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Introducció

La gastronomia com a construcció cultural complexa ha esdevingut en els darrers anys objecte d'estudi.

La societat actual demana professionals que entenguin el fenomen gastronòmic com una oportunitat d'innovació i de creativitat, persones capacitades per donar resposta als canvis que s'estan produint en el món de l'alimentació, en la percepció de la cuina i les seves formes de consum, i en les activitats d'oci i turisme que se'ls associen. I tot això en un context de consolidació del concepte de "patrimoni gastronòmic", i d’importància creixent, tant econòmica com social, de la gastronomia com a recurs de desenvolupament territorial i turístic.

El Màster en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic constitueix una aproximació a l'estudi d'aquests fenòmens des d'una perspectiva multidisciplinària. 

Els continguts s'articulen al voltant de dos eixos principals, complementaris i instrumentals entre sí, d'una banda, els aspectes tècnics i culturals de l'alimentació i la cuina, i de l'altra, la valorització i la promoció turística del patrimoni gastronòmic.

 

Darrera modificació 03/12/2015