Inici > Oferta acadèmica > Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques > Pla d'estudis > Mencions > tornar

Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

G
Modalitat: Presencial
Durada: 4 cursos (240 ECTS)
Idiomes: Castellà, Català

Menció en Direcció d'Alta Cuina i Innovació Gastronòmica

  • Desenvolupar la sensibilitat experimentadora sobre les possibilitats expressives i els plantejaments de la cuina creativa.
  • Proporcionar el coneixement integral dels productes elaborats i no elaborats, des del punt de vista científic-tecnològic, culinari i gastronòmic.
  • Facilitar dels coneixements necessaris per a crear productes alimentaris innovadors amb el procés culinari més adequat i aplicant els estàndards de qualitat, salut i legislació alimentària requerits.
  • Proporcionar coneixements específics del sector de l'enologia per a ser aplicada en l'àmbit del turisme i la gastronomia.
  • Propiciar la interacció entre diferents àmbits de coneixement en el desenvolupament d'un mateix projecte gastronòmic.

A partir del tercer curs, especialitza't en les assignatures que més s'adapten a les teves aptituds:

TERCER CURS

Codi Menció de Direcció d’Alta Cuina i Innovació Gastronòmica en la Restauració ComercialTipusCrèdits
53503 Elaboracions Culinàries en la Restauració ComercialOMA6
53502 Processos de Servei de RestauracióOMA3
53451 Gestió del Coneixement CulinariOM3
53501 Optimització de Circuits de ProduccióOMA6
53504 Pràctica d’Iniciació en Alta Cuina i Innovació GastronòmicaOMA6

QUART CURS

Codi Menció de Direcció d’Alta Cuina i Innovació Gastronòmica en la Restauració ComercialTipusCrèdits
54505 Innovació Culinària en Tecnologia d’AvantguardaOMA6
54506 Gestió de la Producció Culinària: Planificació i ExecucióOMA6
54507 Pràctica d’Iniciació en Alta Cuina i Innovació GastronòmicaOMA6