Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

G
Modalitat: Presencial
Durada: 4 cursos (240 ECTS)
Idiomes: Castellà, Català

Assignatures



TERCER CURS

Codi Menció de Direcció d’Alta Cuina i Innovació Gastronòmica en la Restauració ComercialTipusCrèditsCATCASENG
53503 Elaboracions Culinàries en la Restauració ComercialOMA6XXX
53502 Processos de Servei de RestauracióOMA3XXX
53451 Gestió del Coneixement CulinariOM3XXX
53501 Optimització de Circuits de ProduccióOMA6XXX
53504 Pràctica d’Iniciació en Alta Cuina i Innovació GastronòmicaOMA6XXX
Codi Menció de Direcció Culinària i Innovació Gastronòmica en la Indústria Alimentària i Col·lectivitatsTipusCrèditsCATCASENG
53404 Elaboracions Culinàries en Col·lectivitats i Indústria AlimentàriaOMC6XXX
53401 Logística i Cadena de SubministresOMC3XXX
53451 Gestió del Coneixement CulinariOM3XXX
53402 Organització Culinària i Direcció d’OperacionsOMC6XXX
53403 Pràctica d’Iniciació en Direcció Culinària i Innovació en la Indústria Alimentària i Col·lectivitatsOMC6XXX

QUART CURS

Codi AssignaturesTipusCrèditsCATCASENG
54229 Procés Creatiu i Tecnologia Culinària ContemporàniaOB6XXX
54230 Anàlisi SensorialOB6XXX
54227 Investigació Culinària i GastronòmicaOB6XXX
- [Innovació i Desenvolupament de Productes]OB6XXX
54226 Estratègia i Emprenedoria EmpresarialOB6XXX
54900 Treball Final de GrauOB12XXX
Codi Menció de Direcció d’Alta Cuina i Innovació Gastronòmica en la Restauració ComercialTipusCrèditsCATCASENG
54505 Innovació Culinària en Tecnologia d’AvantguardaOMA6XXX
54506 Gestió de la Producció Culinària: Planificació i ExecucióOMA6XXX
54507 Pràctica d’Iniciació en Alta Cuina i Innovació GastronòmicaOMA6XXX
Codi Menció de Direcció Culinària i Innovació Gastronòmica en la Indústria Alimentària i Col·lectivitatsTipusCrèditsCATCASENG
54406 Grans Produccions CulinàriesOMC6XXX
54505 Innovació Tecnològica AvançadaOMC6XXX
54407 Pràctica d’Iniciació en Direcció Culinària i Innovació en la Indústria Alimentària i Col·lectivitatsOMC6XXX