Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

G
Modalitat: Presencial
Durada: 4 cursos (240 ECTS)
Idiomes: Castellà, Català

Assignatures




QUART CURS

Codi Menció de Direcció d’Alta Cuina i Innovació Gastronòmica en la Restauració ComercialTipusCrèditsCATCASENG
54505 Innovació Culinària en Tecnologia d’AvantguardaOMA6XXX
54506 Gestió de la Producció Culinària: Planificació i ExecucióOMA6XXX
54507 Pràctica d’Iniciació en Alta Cuina i Innovació GastronòmicaOMA6XXX
Codi Menció de Direcció Culinària i Innovació Gastronòmica en la Indústria Alimentària i Col·lectivitatsTipusCrèditsCATCASENG
54406 Grans Produccions CulinàriesOMC6XXX
54405 Innovació Tecnològica AvançadaOMC6XXX
54407 Pràctica d’Iniciació en Direcció Culinària i Innovació en la Indústria Alimentària i Col·lectivitatsOMC6XXX