Fotografia de: Assignatures | Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Assignatures

Assignatures




QUART CURS


Codi Menció de Direcció d’Alta Cuina i Innovació Gastronòmica en la Restauració ComercialTipusCrèdits
054505 Innovació Culinària en Tecnologia d’AvantguardaOMA6
054506 Gestió de la Producció Culinària: Planificació i ExecucióOMA6
054507 Pràctica de Perfeccionament en Alta Cuina i Innovació GastronòmicaOMA6

Codi Menció de Direcció Culinària i Innovació Gastronòmica en la Indústria Alimentària i Col·lectivitatsTipusCrèdits
054406 Grans Produccions CulinàriesOMC6
054405 Innovació Tecnològica AvançadaOMC6
054407 Pràctica de Perfeccionament en Direcció Culinària i Innovació en la Indústria Alimentària i Col·lectivitatsOMC6