Sortides professionals
La diversitat i la riquesa de les activitats vinculades als processos culinaris i la Gastronomia permeten al graduat treballar, generar noves oportunitats de negoci i desenvolupar funcions amb diferents graus de responsabilitat i autonomia en diverses tipologies d’organitzacions i empreses de diversos subsectors. Es el nostre orgull poder dir que els nostres graduats tenene un nivell d'empleabilitat alt, prop del 95%, i que es desenvolupen en càrrecs de responsabilitat en sector com:
- Restauració comercial.
- Restauració col·lectiva o social.
- Hoteleria i serveis de Restauració oferts pel sector de l’Hoteleria.
- Gastronomia i Salut.
- Indústria alimentària.
- Productes i activitats turístics associats a la Gastronomia com a recurs turístic.
- Consultoria.
- Formació, recerca i innovació en centres públics i privats de R+D+I.
Des d’una perspectiva vertical es preveuen diferents graus de responsabilitat a desenvolupar en aquests subsectors. Aquest grau capacita, mitjançant la consolidació de les bases competencials necessàries, per a diferents nivells relacionats amb la gestió d’empreses, la gestió d’operacions i la direcció de projectes, així com els càrrecs intermedis associats a aquestes posicions. Les competències vinculades amb la recerca, la innovació i el desenvolupament complementen el perfil de sortida de la titulació:
- Director de producció culinària i gastronòmica.
- Gestor d’operacions i processos de producció alimentària.
- Director de desenvolupament de nous productes alimentaris.
- Director executiu de cuina.
- Director de Restauració.
- Director culinari en la indústria alimentària.
- Assessor culinari gastronòmic.
- Director d’innovacions culinàries.
- Responsable de qualitat i seguretat alimentària en restauració.
- Responsable de projectes de recerca.
- Xef de cuina de Restauració comercial.
- Xef de cuina de Restauració col·lectiva.
- Director de F&B.
- Director de projectes d’instal·lacions culinàries.
- Director d’esdeveniments i activitats gastronòmics.