Grado en Ciencias Culinarias y Gastronómicas

Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques

Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques

  • Durada
    4 cursos
  • Crèdits
    240 ECTS
  • Data d'inici
    Setembre 2026
  • Modalitat
  • Itineraris d'especialització
    I+D Culinari en la Indústria Alimentària | Innovació i Creativitat Culinàries | Gestió de la Restauració Col·lectiva
  • Llengües
  • Nota de tall
    5.00
  • Codi d'accés
    11113
Seccions

Direcció de formació

VINYET CAPDET SORRIBES

Professora i Coordinadora d'estudis del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

Responsable acadèmic (UB-Torribera)

AXEL BIDON-CHANAL BADIA

Professor Agregat Serra Húnter

Universitat de Barcelona

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

Professorat

CLARA ABARCA RIVAS

Doctoranda

Universitat de Barcelona

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE

Professor, Investigador i Director del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

JORDI BARBA COSTA

Professor

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

OSCAR BORONAT NIELSEN

Professor i Investigador

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

ANNA BOZZANO

Directora

El Peix al Plat

ÁLVARO BRUN GIL

Professor de Cuina

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

SILVIA CANUDAS PUIG

Professora Agregada

Universitat de Barcelona

VINYET CAPDET SORRIBES

Professora i Coordinadora d'estudis del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

FELIPE SEBASTIAN CELIS BUENO

Professor i Investigador

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

MERCÈ CIVERA PÉREZ

Professora àrea de Gastronomia

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

GLORIA CUGAT PUJOL

Professora Associada

UB - Facultat de Farmàcia

SILVIA CULELL VILANOVA

Gerente

VIDALBA EXPERIÈNCIES, S.L

FRANCISCO JAVIER DE DIEGO RODRÍGUEZ

Corporate & Career Services Director

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

MIGUEL DÍEZ RODRÍGUEZ

Professor i Investigador

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

JOSEP DOLCET LLAVERIA

Director d'Escola

Fundació Oficis de la Carn

MARIA TERESA GARCÍA BUENO

BERNAT GUIXER MAÑÉ

Investigador

El Celler de Can Roca

RAFAEL LLORACH ASUNCION

Professor Lector

UB - Campus de l'Alimentació

JOSEP MARLET OLIVERAS

Director Plantes de producció

SEHRS

HELENA MARTÍN GÓMEZ

Professora, Investigadora i Directora del Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

TOMÁS MEROÑO

Profesor Lector

Universitat de Barcelona

JUAN JOSÉ MORENO AZNÁREZ

Catedràtic d'Universitat

UB - Campus de l'Alimentació

ANDREA ORDÓÑEZ GARDE

Professora de Llengua estrangera

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

EMMA PLA RUSCA

Directora Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística. Coordinadora de l'especialitat Gestió Turistíca del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

CLARA PRATA GASPAR

Professora Associada

UB - Facultat Geografia i Història

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

CRISTINA PUBILL ULLDEMOLINS

Professora de Química Orgànica

Universitat de Barcelona

VICTOR QUINTILLÀ IMBERNÓN

Director i Propietari

Restaurant Lluerna

LOURDES REIG PUIG

Professora Titular d'Universitat

Universitat Politècnica de Catalunya

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

JOANA RELAT PARDO

Professora Agregada

UB - Campus de l'Alimentació

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

MONTSERRAT RIU AUMATELL

Coordinadora Acadèmica del laboratori docent d'anàlisi sensorial

UB - Campus de l'Alimentació

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

ANA RIVERA PINZANO

Investigadora

Fundacio Miquel Agustí

MAX ROS PETROV

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

MAR SALÓ GARI

Innovation & Sales

Delectatech

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Directora del Màster Universitari en Gastronomia Sostenible

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

ALEJANDRO SEVY ELIAS

Soci consultor

Sevyservice Associates, S.L.

ROSER VILA CASANOVAS

Professora Titular d'Universitat

UB - Facultat de Farmàcia

HELOISE M. THERESE VILASECA

Codesign Expert

Science For Change

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

ELSA YRANZO ROJAS

Fundadora

Elsa Yranzo. Creative Food Studio Bcn