Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

G
Modalitat: Presencial
Durada: 4 cursos (240 ECTS)
Idiomes: Castellà, Català

Raons per cursar aquest grau

Raons per estudiar el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques al CETT

Programa innovador

És un grau interuniversitari (UB-UPC) que permet a l’alumnat beneficiar-se de la suma del coneixement especialitzat, l’experiència formativa i els serveis que ofereixen les reconegudes i prestigioses institucions i centres que l’han promogut.

És el primer grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques que s’ofereix a Catalunya, un territori clau a escala mundial pel que fa a la indústria i la producció agroalimentàries, líder d’una cuina creativa i avantguardista, i una de les primeres potències turístiques que té la gastronomia com un dels seus recursos més valorats.

Disposa de l’assessorament del xef Joan Roca, la col·laboració de prestigiosos cuiners i personalitats referents del sector, i el suport del teixit industrial. Incorpora, a més, el coneixement sobre el fet culinari que s’obté del treball de desenvolupament de la BulliPedia, el projecte liderat per Ferran Adrià en el marc d’elBulliFoundation, i dels grups acadèmics interdisciplinaris de la Unitat UB-Bullipèdia.

Formació aplicada

Ofereix una formació teoricopràctica de primer nivell, amb professorat amb una trajectòria professional i docent reconeguda, i les millors instal·lacions, laboratoris i equipaments tècnics de les universitats i les institucions participants.

Gràcies al seu model formatiu, l’alumnat fa pràctiques als millors restaurants i empreses del sector, tant nacionals com internacionals.

És una formació internacional que facilita i promou la mobilitat dels estudiants.

Desenvolupament professional

  • Desenvolupa la iniciativa emprenedora.
  • Permet a l’alumnat gaudir i formar part de la xarxa de relacions de les entitats que ofereixen el grau.
  • L’estudiant rep una orientació i una tutoria personalitzades.
  • És garantia d’aconseguir una carrera professional.

Excel·lència i experiència

Presentació del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques a premsa i xefs