Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

G
Modalitat: Presencial
Durada: 4 cursos (240 ECTS)
Idiomes: Castellà, Català

Raons per cursar aquest grau

  • És un grau interuniversitari (UB-UPC) que permet a l’alumnat beneficiar-se de la suma del coneixement especialitzat, l’experiència formativa i els serveis que ofereixen les reconegudes i prestigioses institucions i centres que l’han promogut.
  • És el primer grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques que s’ofereix a Catalunya, un territori clau a escala mundial pel que fa a la indústria i la producció agroalimentàries, líder d’una cuina creativa i avantguardista, i una de les primeres potències turístiques que té la gastronomia com un dels seus recursos més valorats.
  • Primera promoció amb alta empleabilitat a càrrecs de responsabilitat. COntacte directe amb les millors empreses nacionals i internacionals en un sector que es troba en constant creixement.
  • És una formació que crea un nou perfil professional, capacitat i amb coneixement científic, culinari, agroalimentari i empresarial. Hi ha una forta implicació en projectes de ciència i cuina, amb tallers gastronòmics, congressos i jornades.
  • Disposa de l’assessorament del xef Joan Roca, la col·laboració de prestigiosos cuiners i personalitats referents del sector, i el suport del teixit industrial. Incorpora, a més, el coneixement sobre el fet culinari que s’obté del treball de desenvolupament de la BulliPedia, el projecte liderat per Ferran Adrià en el marc d’elBulliFoundation, i dels grups acadèmics interdisciplinaris de la Unitat UB-Bullipèdia.
  • Ofereix una formació teoricopràctica d'excelència, basat en una sòlida formació i el desenvolupament de competències actitudinals i transversals. És una formació internacional que facilita i promou la mobilitat dels estudiants.
  • Gràcies al seu model formatiu, l’alumnat fa pràctiques als millors restaurants i empreses del sector, tant nacionals com internacionals.
  • L'equip docent té una trajectòria professional i docent reconeguda, i es complementa amb la participació dels millors professionals del sector.

Presentació del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques a premsa i xefs