Fotografía de: Corvina con calçots y romesco
Universidad de Barcelona

Corvina con calçots y romesco

Tipus: Peixos
Personas: 4

Fotografía de: Corvina con calçots y romesco

Per al romesco
Per als calçots
Per el corball

Ingredientes Elaboración
Para el romesco
10 dientes Ajo
40 g Almendras
40 g Avellanas
40 g Cacahuete
3 br Julivert
4 u Nyora
80 ml Oli d'oliva
80 g Pa
2 g Pebre
2 g Sal
300 g Tomàquet madur
- Posarem a escalivar el tomàquet i l'all al forn.
- Torrarem la fruita seca i fregirem el pa.
- Per un altre costat posarem a hidratar la nyora.
- Un cop hidratada retirarem la carn de l'interior.
- Pelarem els tomàquets i en retirarem les llavors.
- Ho posarem al Thermomix en calent junt amb la resta de ingredients, sal, pebre i oli i ho triturarem.
Para los calçots
3 dientes Ajo
12 u Calçots
120 g Seta de cardo
3 br Julivert
100 ml Oli d'oliva
20 g Oreja de cerdo
2 g Pebre
2 g Sal
- Netejar els calçots amb aigua i rostir-los al forn.
- Refredar, pelar i reservar.
- Fer un sofregit amb els ingredients restants.
- Escorrem bé i ho reservem fins al moment del passe.
Para la corvina
1 kg Corvina
80 ml Oli d'oliva
- Tallem el corball en racions de 180g.
- Envasem amb l'oli a bosses de cocció al buit.
- Al moment del passe coem el peix al ronner.
- Si no disposem d'aquesta maquinària podem coure al vapor en una vaporera de bambú o tradicional, confitar en oli o coure al forn.
Presentación
- Disponer tres calçots en el centro del plato con un poco de sofrito encima. - Hacer una lágrima de romesco y encima poner la ración de corvina.