- Posarem a escalivar el tomàquet i l'all al forn.
- Torrarem la fruita seca i fregirem el pa.
- Per un altre costat posarem a hidratar la nyora.
- Un cop hidratada retirarem la carn de l'interior.
- Pelarem els tomàquets i en retirarem les llavors.
- Ho posarem al Thermomix en calent junt amb la resta de ingredients, sal, pebre i oli i ho triturarem.
Para los calçots
3
dientes
Ajo
12
u
Calçots
120
g
Seta de cardo
3
br
Julivert
100
ml
Oli d'oliva
20
g
Oreja de cerdo
2
g
Pebre
2
g
Sal
- Netejar els calçots amb aigua i rostir-los al forn.
- Refredar, pelar i reservar.
- Fer un sofregit amb els ingredients restants.
- Escorrem bé i ho reservem fins al moment del passe.
Para la corvina
1
kg
Corvina
80
ml
Oli d'oliva
- Tallem el corball en racions de 180g.
- Envasem amb l'oli a bosses de cocció al buit.
- Al moment del passe coem el peix al ronner.
- Si no disposem d'aquesta maquinària podem coure al vapor en una vaporera de bambú o tradicional, confitar en oli o coure al forn.
Presentación
- Disponer tres calçots en el centro del plato con un poco de sofrito encima.
- Hacer una lágrima de romesco y encima poner la ración de corvina.
Esta web utiliza cookies.
Estudis de Hoteleria y Turismo CETT utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de marketing, y analíticos. Si desea más información acceda a nuestra Política de Cookies.