- Netejarem els calamars i els tallarem en rectangles de 10x15 cm.
- Farem un engraellat amb el ganivet per la part externa.
- A continuació posarem per l'altra banda un espàrrec i una mica d'enokis saltejats.
- Tancarem l'embolcall, bridarem i donarem un cop de vapor.
- Per últim marcarem a la planxa, retirarem el fill de bridar i tallarem en dos trossos.
Para el aceite de ajo y perejil
20
g
Ajo
1
manat
Julivert
2
dl
Oli d'oliva
- Picar el all i el julivert i barrejar amb l'oli.
Para los enokis
100
g
Enokis
50
g
Mantega
40
ml
Oli d'oliva
- Netejarem els enokis.
- Treurem els caps dels bolets i els aprofitarem per decorar el plat.
- A continuació saltejarem els troncs amb la mantega i els reservarem.
Para los espárragos
8
u
Espárragos verdes
40
ml
Oli d'oliva
4
g
Sal
- Netejarem els espàrrecs, els pelarem i escaldarem.
- Marcarem a la planxa i reservarem.
Comentarios
Es pot acompanyar aquest plat amb un vi blanc sec.
Esta web utiliza cookies.
Estudis de Hoteleria y Turismo CETT utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de marketing, y analíticos. Si desea más información acceda a nuestra Política de Cookies.