Fotografía de: Envuelto de calamar con espárragos verdes
Universidad de Barcelona

Envuelto de calamar con espárragos verdes

Tipus: Peixos
Personas: 4

Fotografía de: Envuelto de calamar con espárragos verdes

Per al calamar
Per al oli d'all i julivert
Per als enokis
Per als espàrrecs

Ingredientes Elaboración
Para el calamar
400 g Calamar
40 ml Oli d'oliva
4 g Pimienta negra molida
4 g Sal
- Netejarem els calamars i els tallarem en rectangles de 10x15 cm.
- Farem un engraellat amb el ganivet per la part externa.
- A continuació posarem per l'altra banda un espàrrec i una mica d'enokis saltejats.
- Tancarem l'embolcall, bridarem i donarem un cop de vapor.
- Per últim marcarem a la planxa, retirarem el fill de bridar i tallarem en dos trossos.
Para el aceite de ajo y perejil
20 g Ajo
1 manat Julivert
2 dl Oli d'oliva
- Picar el all i el julivert i barrejar amb l'oli.
Para los enokis
100 g Enokis
50 g Mantega
40 ml Oli d'oliva
- Netejarem els enokis.
- Treurem els caps dels bolets i els aprofitarem per decorar el plat.
- A continuació saltejarem els troncs amb la mantega i els reservarem.
Para los espárragos
8 u Espárragos verdes
40 ml Oli d'oliva
4 g Sal
- Netejarem els espàrrecs, els pelarem i escaldarem.
- Marcarem a la planxa i reservarem.
Comentarios
Es pot acompanyar aquest plat amb un vi blanc sec.