Fotografía de: Cuajada con frutos rojos
Universidad de Barcelona

Cuajada con frutos rojos

Tipus: Postres
Personas: 4

Fotografía de: Cuajada con frutos rojos

Per a l'escuma d'alfàbrega
Per a la quallada
Per al crumble
Per als fruits vermells confitats

Ingredientes Elaboración
Para la espuma de albahaca
1 manat Albahaca
7 u Hojas de gelatina
- Escaldarem les fulles d'alfàbrega.
- Triturarem amb una mica de l'aigua d'escaldar-les fins que tinguem un puré ben fi. Colarem.
- Afegirem les fulles de gelatina previament hidratades en aigua freda i desfetes al microones o en un cassó amb molta cura de que no bullin.
- Posarem en un sifó i deixarem reposar abans de posar l'escuma.
Para la cuajada
500 ml Leche de oveja
8 gotas Cuajo
- Escalfarem la llet de manera que no passi de 50ºC.
- Quan la temperatura estigui a 37ºC afegirem el quall.
- Posarem en un recipient individual i deixarem refredar.
Para el crumble
100 g Almendra en polvo
100 g Harina
100 g Mantega
100 g Sucre
- Amassarem tots els ingredients per aquest ordre: mantega, sucre, farina i pols d'ametlla.
- Congelarem i quan estigui compacte ratllarem a sobre d'un paper de forn.
- Posarem al forn a 180ºC fins que sigui cuit.
Para los frutos rojos confitados
200 g Agua mineral
150 g Frambuesas
150 g Fresón
150 g Moras
300 g Sucre
- Farem un almívar amb aigua i sucre.
- Afegirem els fruits vermells i deixarem confitar un minut.
- Reservarem.
Presentación
Disponer sobre la cuajada los frutos rojos, el crumble y la espuma de albahaca.