- Temperarem la xocolata.
- Estirarem en forma de plaques fines
- Deixarem solidificar.
Para el sorbete
270
ml
Agua mineral
125
g
Maltodextrina
225
ml
Pere Williams
75
g
Pro-sorbet
- Barrejarem tots els ingredients.
- Posarem en bol de Paco Jet i deixarem reposar unes hores.
- Congelarem i turbinarem en el moment del serveil.
- Si no disposem d'aquesta maquinària congelarem remenant sovint per què agafi una textura cremosa.
Para los melocotones
250
g
Agua mineral
1
u
Anís estrellado
4
g
Café
4
u
Melocotón
200
g
Sucre
- Pelarem els préssecs, els tallarem i estofarem amb sucre, aigua i aromàtics.
- Deixarem refredar.
Presentación
Maridem aquestes postres amb un vi negre jove
Esta web utiliza cookies.
Estudis de Hoteleria y Turismo CETT utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de marketing, y analíticos. Si desea más información acceda a nuestra Política de Cookies.