Fotografía de: Melocotón estofado, chocolate negro y sorbete de pera
Universidad de Barcelona

Melocotón estofado, chocolate negro y sorbete de pera

Tipus: Postres
Personas: 4

Fotografía de: Melocotón estofado, chocolate negro y sorbete de pera

Per a la xocolata
Per al sorbet
Per als préssecs

Ingredientes Elaboración
Para el chocolate
200 g Chocolate negro
- Temperarem la xocolata.
- Estirarem en forma de plaques fines
- Deixarem solidificar.
Para el sorbete
270 ml Agua mineral
125 g Maltodextrina
225 ml Pere Williams
75 g Pro-sorbet
- Barrejarem tots els ingredients.
- Posarem en bol de Paco Jet i deixarem reposar unes hores.
- Congelarem i turbinarem en el moment del serveil.
- Si no disposem d'aquesta maquinària congelarem remenant sovint per què agafi una textura cremosa.
Para los melocotones
250 g Agua mineral
1 u Anís estrellado
4 g Café
4 u Melocotón
200 g Sucre
- Pelarem els préssecs, els tallarem i estofarem amb sucre, aigua i aromàtics.
- Deixarem refredar.
Presentación
Maridem aquestes postres amb un vi negre jove