- En un bol barregem, la farina, la sal, el sucre, la mel, la mantega, els ous i el llevat, seguidament afegim els líquids, amassem fins aconseguir una massa homogènia.
- Tapem amb un drap, i deixem reposar fins que, el seu volum sigui el doble.
- Seguidament fem boles de 350g i estirem amb l'ajut d'un corró amb el taulell impregnat d'oli.
Per la cocció i decoració
20
g
Cirera confitada
2
u
Ous
20
g
Pinyons
15
g
Taronja confitada
- Posar la massa a sobre una safata, decorar amb fruita confitada al gust, pinyons o ametlles torrades...
- Deixar fermentar dins del forn (sense engegar-lo) fins que augmenti el doble el seu volum.
- Una vegada fermentada, treure del forn, pintar amb ou i espolsar amb sucre glaç.
- Calentar el forn a 250º i coure la coca fins que agafi un color daurat.
Comentarios
- Podem acompanyar aquesta coca amb cava brut o brut nature, oporto o vi ranci. Bona revetlla!!!
Esta web utiliza cookies.
Estudis de Hoteleria y Turismo CETT utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de marketing, y analíticos. Si desea más información acceda a nuestra Política de Cookies.