Fotografía de: Salteado de verduras y setas de temporada
Universidad de Barcelona

Salteado de verduras y setas de temporada

Tipus: Entrants calents
Personas: 4

Fotografía de: Salteado de verduras y setas de temporada

Per a la vinagreta de porradell
Per al saltat de verdures i bolets

Ingredientes Elaboración
Para la vinagreta de puerro silvestre
100 g Oli d'oliva
1 g Pimienta negra molida
20 g Porradell
3 g Sal
25 g Vinagre de vino blanco
-Barrejar tots els ingredients i emulsionar la vinagreta.
-Posar per sobre del saltat.
Para el salteado de verduras y setas
75 g Berenjena
200 g Setas variadas
80 g Brócoli
100 g Calabaza
100 g Calabacín
150 g Espárragos verdes
2 dl Oli d'oliva
200 g Pastanaga
3 g Pimienta blanca molida
75 g Pebrot vermell
12 g Sal
-Rentarem i tallarem el carbassó, la carbassa, l'albergínia i l'espàrrec verd a daus i reservarem per separat.
-Pelarem i tornejarem la pastanaga.
-Tallem el bròquil a peces no massa grans i el pebrot a juliana.
-Escaldarem les verdures en aigua amb sal i saltejarem en el moment de servir amb els bolets.
-Rectificar de sal i pebre.