Fotografía de: CONGRÉS DE TURISME DE CATALUNYA | CETT
Universidad de Barcelona
Sala de prensa > Noticias >

CONGRÉS DE TURISME DE CATALUNYA

28.09.2004
 

JORNADA II – COM DONAR RESPOSTA A LES NECESSITATS LABORALS EN EL SECTOR TURÍSTIC

 

La segona edició del Congrés de Turisme de Catalunya, que se celebrarà a Girona del 15 al 17 de desembre, té l’objectiu de continuar definint les propostes d’actuació del sector del turisme a Catalunya per als propers anys. Aquest segon Congrés, organitzat pel Consell general de Cambres de Catalunya i amb la col.laboració de la Conselleria de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat, debatrà els problemes i els reptes de futur que planteja l’activitat turística, i proposarà solucions per a la gestió, la planificació i l’organització del sector.

 

El desenvolupament de la Ponència “Com donar resposta a les necessitats laborals del sector turístic”  és a càrrec de la Sra. Maria Abellanet, de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT i el Sr.Joaquim Majó, de l’Escola Universitària de Turisme de la Universitat de Girona. Com a representants del sector, en formen part el Sr.Jaume Marimón i el Sr. Domènec Biosca, i com a representant de l’administració, la Sra. Josefina Díez.

 

La Jornada prèvia d’aquesta ponencia tindrà lloc el proper 5 d’octubre a l’Hotel-Balneari Vichy Catalán i, s’orienta a debatre, de manera complementària, la integració laboral, social i cultural del creixent nombre d’inmigrants que s’incorporen a l’activitat i com s’assegura la seva apropiada formació, en el marc d’una situació  en que hi ha dèficits pel que fa al reconeixement de les competències professionals dels actius en el sector i pel que fa a la pròpia incorporació del personal format – a diferents nivells – en el sector.

  

Més informació i inscripcions a la Jornada: Cambra de Comerç de Girona – Tel. 972 418 500.  

Tots els agents del sector estan convocats a participar al Congrés, que té vocació de ser de tots i d’acollir les opinions de tothom.

 

Més informació de la Jornada i inscripcions al Congrès a:

http://www.congresturisme.com

 

Noticies relacionades:

 

Noticia Diari de Girona

Noticia Diari de Girona II

Comunicado de prensa