Fotografía de: La FGE CETT atorga les beques, ajuts i premis del curs 05/06 | CETT
Universidad de Barcelona
Sala de prensa > Noticias >

La FGE CETT atorga les beques, ajuts i premis del curs 05/06

28.07.2006
 

BEQUES A LA MOBILITATAquest estiu,  6 estudiants han estat els  mereixedors de la beca de la Fundació:  Sra. Georgina Cochs i la Sra. Marta Monclús  de 2n  Curs de DT per fer un Erasmus a la Universitat de Savoie a Chambery, la Sra Sònia Barahona de 2n curs de DT per fer un Erasmus a la Breda University (Holanda), el Sr. Àngel Jaime Ruíz de  2ncurs de DT que farà un Erasmus a Lituània a la Universitat de Klaipeda; el Sr. Víctor Goitia i la Sra. Khadija Boukari, ambdós  de 2n de DT que aniran a la Universitat del Quebec a Montreal (UQAM) per tal d’ampliar els seus coneixements.

 PREMIS I CONCURSOS
 Convocats per la Fundació, els Premis de crèdits de Síntesi q permeten als alumnes premiats d’ampliar els seus estudis al CETT el curs següent:

  • Dels Cicles formatius de TCR, TSAL, TSAV i TSICT. Fou premiat pel Jurat el treball “VIATGES SAKA” realitzat pels alumnes de TSAV: Alexandra Ortíz, Kimberly león i Sofía Zianas (13/07/06).
  • De TSR. Fou premiat el treball “GRANDMA COOKING 4 U” fet pels alumnes de TSR: Maria Farré, Eduard Soler, Alfredo Fernández i Marc Fernández (13/07/06)
  • Premi al millor Projecte de Final de Carrera de Diplomatura en Turisme, també convocat per la Fundació,   al Sr. Alberto Cifuentes amb el PFC “Barcelona Bus Turístic: cuestión de calidad” (19/07/06). El Sr. Cifuentes aprofitarà ampliar els seus estudis amb un màster ofert per la Fundació.
  • Obertura de la convocatòria del I Premi de Treball de Recerca de Batxillerat. (juny del 2006)