Photography from: Berenjenas rellenas de carne gratinadas
Universidad de Barcelona

Berenjenas rellenas de carne gratinadas

Tipus: Entrants calents
Personas: 4

Photography from: Berenjenas rellenas de carne gratinadas

Per a l'albergínia
Per al farcit

Ingredientes Elaboración
Para la berenjena
4 u Berenjena
100 g Queso de cabra de la Garrotxa
3 dl Oli d'oliva
20 g Pa ratllat
4 g Pimienta negra molida
10 g Sal
- Tallarem l'albergínia pel llarg i farem un engraellat a la carn amb el ganivet no gaire profund.
- Tirarem sal i deixarem suar una mitja hora. Després assecarem bé.
- Seguidament fregirem en oli fins que quedin rosses.
- A continuació traurem la polpa i la reservarem.
- Un cop fet el farcit afegirem la polpa de l'albergínia, rectificarem de sal i pebre i farcirem les albergínies.
- Posarem a sobre formatge i pa ratllat i gratinarem.
Para el relleno
200 g Carne picada de cerdo
200 g Carne picada de ternera
3 u Cebolla
1 dl LLet
2 dl Oli d'oliva
2 u Ous
80 g Pa ratllat
150 g Papada de porc
1 dl Vi ranci
- Tallarem la ceba i la posarem a sofregir en una cassola amb l'oli.
- A continuació afegirem les carns, la papada també picada, i deiixarem coure.
- Afegirem el vi ranci.
- Per últim incorporarem el pa ratllat, l'ou batut amb llet i deixarem coure a foc suau 5 minuts més.
Presentación
Decoraremos el plato con un cordón de aceite de oliva, perejil picado y sal Maldon.