- Tallarem l'albergínia pel llarg i farem un engraellat a la carn amb el ganivet no gaire profund.
- Tirarem sal i deixarem suar una mitja hora. Després assecarem bé.
- Seguidament fregirem en oli fins que quedin rosses.
- A continuació traurem la polpa i la reservarem.
- Un cop fet el farcit afegirem la polpa de l'albergínia, rectificarem de sal i pebre i farcirem les albergínies.
- Posarem a sobre formatge i pa ratllat i gratinarem.
Para el relleno
200
g
Carne picada de cerdo
200
g
Carne picada de ternera
3
u
Cebolla
1
dl
LLet
2
dl
Oli d'oliva
2
u
Ous
80
g
Pa ratllat
150
g
Papada de porc
1
dl
Vi ranci
- Tallarem la ceba i la posarem a sofregir en una cassola amb l'oli.
- A continuació afegirem les carns, la papada també picada, i deiixarem coure.
- Afegirem el vi ranci.
- Per últim incorporarem el pa ratllat, l'ou batut amb llet i deixarem coure a foc suau 5 minuts més.
Presentación
Decoraremos el plato con un cordón de aceite de oliva, perejil picado y sal Maldon.
This website uses cookies.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy uses its own and third-party cookies for technical, marketing and analytical purposes. If you would like further information please access our Cookie Policy.