- Pelarem l'all i el laminarem.
- Escaldarem 5 vegades canviant l'aigua cada cop.
- A continuació sofregirem l'all en l’oli suaument.
Para la gelatina de 'Amaretto'
250
ml
Amaretto
15
g
Gelatina vegetal
- Barrejarem tot dos ingredients i portarem a ebullició.
- Deixarem refredar i tallarem a quadrats.
Para el helado de 'Menjar blanc'
1600
ml
Agua mineral
500
g
Almendra marcona
2
g
Pimienta blanca molida
4
g
Sal
- Deixarem en remull les ametlles amb l’aigua mineral durant 24 hores.
- Després triturarem, colarem i rectificarem de sal i pebre.
- Congelarem en bol de Paco-Jet i turbinarem.
- Si no disposem d'aquesta maquinària congelarem remenant de tant en tant el gelat per que agafi una textura cremosa.
Presentación
Aquestes postres les podem acompanyar amb una copeta d'oporto
This website uses cookies.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy uses its own and third-party cookies for technical, marketing and analytical purposes. If you would like further information please access our Cookie Policy.