- Emulsionar els ous amb el sucre fins que dobli el seu volum.
- Tot seguit barrejar les farines, omplir el motlle i coure a 180º uns 20 minuts.
- Treure del motlle i deixar refredar.
Almívar de Rom Blanc
150
g
Agua mineral
50
g
Rom
200
g
Sucre
- Barrejar l'aigua i el sucre, portar a ebullició.
- Retirar del foc i afegir el Rom.
- Reservar a la nevera
Iema pastissera (decoració)
2
u
Ou
1
u
Pell llimona
100
g
Sucre
- Barrejar tots els ingredients en fred, la pell de la llimona ratllada, coure en un casso fins que la mescla arrenqui el bull. Refredar i reservar a la nevera.
Granet d'ametlla torrat (decoració)
150
g
Ametlla granet
- Posar en una safata al forn i coure a 180º, fins que quedi daurat.
- Deixar refredar
Muntatge
- En primer lloc agafar el pa de pessic i llescar pel mig, mullar la part de baix amb una mica d'almívar de rom i napar amb la iema pastissera, tapar el pa de pessic i recobrir-lo tot amb més iema. Seguidament enganxar pels costats ametlla de granet torrada.
Finalment agafar les fruites, les típiques decoracions amb la plomes i ous de xocolata i decorar al gust.
This website uses cookies.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy uses its own and third-party cookies for technical, marketing and analytical purposes. If you would like further information please access our Cookie Policy.