En una petita part de la nata, dissoldre el sucre- Afegir la resta de nata, barrejar bé i posar dins el sifó- Posar la càrrega de gas i deixar reposar en la nevera mínim 2 hores-
Estofado de frutos rojos
100
g
Agua mineral
80
g
Frutos rojos
40
g
Fresón
40
g
Sucre
Barrejar els ingredients i estofar lentament al foc.- Resevar en fred- Tallar els maduixots frescs i reservar-
Flan de huevo
1,6
g
Hojas de gelatina
240
g
LLet
1,6
u
Ous
144
g
Yemas
300
g
Sucre
Fer un caramel i posar en la base d´un motlle- Barrejar el sucre amb aigua i portar al foc fins que arribi a 121ºC- Escalfar la llet i barrejar amb la gelatina, previament remullada- Barrejar amb el sucre a 121ºC i ecaldar els rovells i ous- En el motlle amb caramel, posar la barreja- Portar al forn a vapor i coure fins que estigui quallat.
Presentación
Poner el flan en medio de un plato sopero, una cucharada de estofado de frutos rojos y la espuma de nata. Decorar con el fresón cortado.
Comentarios
Acompanyem aquestes postres amb un vi dolç, vi d'oporto.
This website uses cookies.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy uses its own and third-party cookies for technical, marketing and analytical purposes. If you would like further information please access our Cookie Policy.