Photography from: Carpaccio de secreto ibérico con virutas de Parmesano
Universidad de Barcelona

Carpaccio de secreto ibérico con virutas de Parmesano

Tipus: Entrants freds
Personas: 4

Photography from: Carpaccio de secreto ibérico con virutas de Parmesano

Altres ingredients
Per al bouquet
Per al carpaccio

Ingredientes Elaboración
Otros ingredientes
100 g Queso parmesano
1 cl Oli de germanor
20 g Sal Maldon
Ratllarem el formatge fent encenalls.
Para el bouquet
20 g Julivert
40 g Mini mezclum
1 cl Aceite de oliva virgen
3 g Pimienta negra molida
20 g Porradell
8 g Sal
2 cl Vinagre agridulce
Barrejarem totes les fulles i amanirem amb l'oli i el vinagre.
Para el carpaccio
20 g Gingebre fresc
2 cl Aceite de trufa
8 g Pimienta negra molida
10 g Sal
700 g Secreto de cerdo ibérico
Netejarem el secreto i amb l'ajut de film farem un rulo i congelarem.
Tallarem per la màquina al nº 4 i estendrem en un plat.
Posarem a sobre sal i pebre, una mica de gingebre ratllat i oli de tòfona.
Comentarios
Els carpaccios els podem servir amb vins negres, en general joves, reserves i gran reserves o cava brut o brut nature.