Photography from: El Grup CETT i l'Istituto Europeo Di Design firmen un conveni de col·laboració pel curs de Food Event Design | CETT
Universidad de Barcelona
Press room > News >

El Grup CETT i l'Istituto Europeo Di Design firmen un conveni de col·laboració pel curs de Food Event Design

15.02.2010
 

L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT i l’Istituto Europeo di Design de Barcelona han establert un conveni de col·laboració amb el propòsit de desenvolupar un programa formatiu conjunt dirigit als professionals dedicats a l’organització d’esdeveniments i actes on l’alimentació, els àpats o els productes gastronòmics en són protagonistes.

La metodologia del curs de 120 hores, que s'inicia el proper 23 de febrer a l’IED, comprèn teoria del concepte, tipologies de l'esdeveniment, història de l'art culinari, recerca de referències en la cultura, exercicis de caràcter pràctic, cates a l'Aula Sensorial del CETT i classes magistrals amb xefs i gastrònoms de referència. El curs finalitza amb l’organització d’un esdeveniment per una empresa.

D’altra banda, el Col·legi Major Universitari Àgora BCN Residència Universitària Internacional, vinculat al Grup CETT ha arribat a un acord amb l’Istituto Europeo di Design per tal de prestar el servei d’allotjament els seus alumnes vinguts de tot el món.

Per a més informació: http://www.iedbarcelona.es/es/areas_pedagogicas/food-event-design_86.html

Categories
cett istituto europeo design col·laboració
Related contents
Food_Event_design.pdf