Photography from: Premiats 3 projectes de l’EUHT CETT UB als millors projectes de final de carrera de la diplomatura en turisme | CETT
Universidad de Barcelona
Press room > News >

Premiats 3 projectes de l’EUHT CETT UB als millors projectes de final de carrera de la diplomatura en turisme

21.11.2007
 
Premiats 3 projectes de l’EUHT CETT UB als millors projectes de final de carrera de la diplomatura en turisme

Els estudiants del CETT han obtingut un gran èxit al aconseguir 3 dels 8 premis que concedeix la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, mitjançant un concurs, que premia als millors projectes de final de carrera de la diplomatura en turisme, escrits en català. La dotació de cadascun dels premis és de  1.420€.
Els projectes premiats han estat:


 

RUTA PEL 22@, REDESCOBRIMENT DEL NOSTRE PATRIMONI INDUSTRIAL

Autora: Mireia Zapata Andreu
Tutor: Prof. Germà Vidal

Abstract:
Creació d’ uns itineraris pel Poblenou per tal d’incentivar el turisme industrial a la ciutat de Barcelona. Després d’una introducció al vocabulari bàsic i dels antecedents, es descriuen els passos a seguir per tal de crear un producte turístic, des dels recursos industrials que presenta l’espai fins a la seva creació. També s’ha dissenyat un fulletó que serveix d’exemple per a les explicacions que es fan.


 

EL TURISME DURANT LA SEGONA REPÚBLICA I LA GUERRA CIVIL (1931-1939)

Autor: Marcos Vecino Garduño
Tutor: Prof. Jordi Montaner


Abstract:
El turisme d’aquest període de vuit anys, el turisme dels anys 30, sempre s’engloba dins del turisme de la primera meitat del segle passat, és a dir, des de la creació de la Comissió Nacional de Turisme, gràcies al rei Alfons XIII, el 1905; fins al començament del boom turístic dels anys 60. Sempre ha quedat difuminat un període que, per altre banda, ha marcat de forma significativa, el present del territori ibèric espanyol i català, sobretot políticament, com va ésser la dictadura franquista, conseqüència de la Guerra Civil; i la herència monàrquica dels Borbons, tutelada pel mateix franquisme; encara que també influí socialment, econòmicament i demogràficament en les generacions posteriors a la descrita. Cal destacar que aquest període, turísticament parlant, pràcticament no s’obté una informació compacte, pel que fa que aquesta estigui molt dispersa entre diverses fonts documentals o que pràcticament no existeixi informació d’una època tan controvertida com aquesta, tan històricament com turísticament.


BARCELONA A LES FOSQUES

Autores: Silvia Cestero, Ester Moragrega i  Gisela Segarra
Tutora: Prof. Marta Oliva
Abstract:
Estudi del grau d’adaptació de la ciutat de Barcelona per al públic invident. mitjançant enquestes a les principals infraestructures i establiments turístics de Barcelona i complementat amb models de bones pràctiques.
Categories
premiats 3 projectes cett millors projectes final carrera diplomatura turisme