Photography from: Jornada sobre Recursos Humans en el Sector Turístic al CETT | CETT
Universidad de Barcelona
Press room > News >

Jornada sobre Recursos Humans en el Sector Turístic al CETT

05.03.2007
 
Jornada sobre Recursos Humans en el Sector Turístic al CETT

L'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT- UB i la Fundació Gaspar Espuña -CETT conjuntament amb l’ Ajuntament de Barcelona han organitzat una jornada sobre els recursos humans en el sector turístic amb la finalitat de reflexionar sobre el concepte de la competència directiva, la identificació de les competències més importants aplicades a la gestió de les persones, així com els condicionants per al seu desenvolupament.
La jornada es dirigí a professionals del sector turístic i a alumnes de tercer grau de programes turístics que varen vulguer millorar el seu coneixements i criteris sobre aquesta temàtica.

L’acte va tenir lloc el propassat dia 14 de març, coincidint amb el darrer dia de la celebració de la Trobada Escola Empresa del CETT, a l’Hotel Alimara.

El programa de l'acte va ser:

16.00

Presentació a càrrec del Sr. Joan Carles Vilalta , Director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Sr. Pere Duran, Director general de Turisme de Barcelona i del  Sr. José Antonio Pérez-Aranda, Director de l’Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT-UB.

16.15

Conferència:"La Competència directiva i el seu context", a càrrec de la professora Assumpta Aneas de la Facultat de Psicologia social de la UB.

16.35

Presentació del CQRHT (Conseil Québécois des Ressources Humaines en Tourisme), un model de fòrum sectorial amb 10 anys d’experiència",  a càrrec de la Sra. Adèle Girard, Directora general.

17.15

Aperitiu

17.30

Taula rodona sobre Oportunitats i Reptes actuals en la direcció de les persones en el sector turístic.

 

Participants:

 

- Sra. Josefina Diez, Responsable de Formació i Qualitat de la Direcció Gral. de Turisme.

 

- Sr. Francisco Carnerero, President d’ACAV

 

- Sr. José Luis Zoreda, Vicepresident executiu d’Exceltur

 

- Sra. Adèle Girard, Directora general del CQRHT

 

- Sr. Ignacio  Jiménez, Director de RH de Barceló Corporació Empresarial

 

- Sra. Consuelo de Pablos, Directora de RH del Grup Paradís

 

- Sr. José Manuel Toledano, Director de RH de Vueling;

 

Moderador de la taula: Sr. Jesús Molina, Director del màster de gestió de Recursos Humans en Turisme de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB.

18.30

Cloenda a càrrec de l’Il.lm. Sr. Jordi Portabella, II tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, i de la Sra. Maria Abellanet, Directora general del Grup CETT.

18.45

Cloenda

Categories
jornada recursos humans sector turístic