Consulta el número 33 del TOT CETT

Ja podeu consultar online l’ exemplar 33 de la revista TOT CETT que vam publicar el passat mes d’abril, coincidint amb l’entrega dels XXXIII Premis Alimara.

En aquest número 33, recordem la visita del M.Hble Sr. Carles Puigdemont amb motiu les la inauguració de les noves instal·lacions del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB.

Entrevistem al nou rector de la Universitat de Barcelona, el Dr. Joan Elias; parlem del Turisme Intel·ligent i fem un recull de les notícies més destacades des de novembre, tant en formació com en estudis i recerca.

També ens fem ressò del Projecte EMbleMàtic i el turisme responsable i la Ciutat Educadora entre d’altres.

Recorda que trobaràs aquest nou exemplar a la recepció del CETT, a l’Hotel Alimara, a l’Àgora BCN i al Centre de recursos.

Si vols, també pots consultar tot el número via online fent clic aquí, o llegir l’article que més t’interessi fent clic damunt del titular.

Editorial

EL NOU CAMPUS CETT-UB 

Notícies

EL SALÓ CELEBRA 25 ANYS amb ofertes especials i noves propostes per personalitzar el viatge 

3a edició del BARCELONA TOURISM SUMMIT 

OPEN CAMP fa reviure als visitants els 25 anys dels Jocs Olímpics del 92 en la seva segona temporada 

Barcelona, el repte de GOVERNAR EL TURISME 

1a reunió de la TAULA SECTORIAL de turisme i habitatge 

INTO 2016 i el turisme experiencial 

Opinió

SIS CONTROVÈRSIES i un RESET 

CETT en Acció

CARLES PUIGDEMONT INAUGURA les noves instal·lacions del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB 

L'ALUMNAT del CETT INAUGURA les instal·lacions amb una FESTA 

Àgora BCN celebra el Torneig Esportiu CETT 2017 

Els premiats dels XXXIII PREMIS ALIMARA TURISME 360 

GASPAR ESPUÑA I BERGA, guardonat en els PREMIS DEL CONSELL CATALÀ 

CETT Consultors 

El CETT-UB adopta la tecnologia HOSCO com a PLATAFORMA PRÒPIA D'INTERMEDIACIÓ 

HEALTHY EVENTS ALIMARA: garantint el benestar dels hostes 

Responsabilitat Corporativa

EL CETT als mitjans de COMUNICACIÓ 

FLAIXOS 

Tema

EL TURISME RESPONSABLE I LA CIUTAT EDUCADORA

Entrevista

JOAN ELIAS, rector de la Universitat de Barcelona 

CETT Formació

7*MICHELIN es reuneixen a la XI TROBADA GASTRONÒMICA CETT 

Es presenten noves DADES de L'OTR a PALMA DE MALLORCA i a GALÍCIA 

Concursos gastronòmics 

El CURS D'EXPERT EN REVENUE MANAGEMENT, la formació indispensable 

Les pràctiques a L'HOTEL CASA FUSTER, una oportunitat única 

Coneguem els DOCENTS del CETT 

SORTIDES formatives de l'alumnat 

FLAIXOS 

La recepta de l'Escola d'Hoteleria

Ceviche de sorell, camarons, cireres, rave. blat de moro, sisho morat i salicòrnia 

Coneguem Catalunya

Nova estratègia per a la promoció del turisme cultural 

CETT Alumni

L'ANTIC ALUMNAT emprenedor 

L'ANTIC ALUMNAT del CETT AVUI 

L'ANTIC ALUMNAT arreu del MÓN 

Ciència i Cuina

La "CUINA MOLECULAR" també entén de farines i midons 

Internacional

L'APRENENTATGE a l'estranger: noves oportunitats per a la FORMACIÓ 

El CETT més universal 

GO ABROAD WITH CETT-UB, la jornada sobre mobilitat acadèmica 

Visites acadèmiques 

Estudis i investigacions

Volum especial de la revista ARA dedicat a l'STCB 

El CETT participa en el PROJECTE EMBLEMÀTIC, seleccionat per la Unió Europea 

Turisme, LITERATURA i BARCELONA 

Aproximació a l'ús de SISTEMES de FIDELITZACIÓ en el sector hoteler 

El procés de CONSUM i la generació d'EXPERIÈNCIES en el sector hoteler 

Mirades que construeixen les CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES 

Recursos turístics

Recursos Turístics 

Categories

tot cett cett revista turisme hoteleria gastronomia barcelona