El Campus CETT-UB forma part del projecte de la FECYT 'La ciència que s’adquireix a la cuina' 04.07.2018

Finalitza la jornada de tres dies al Campus CETT-UB on investigadors de DHiGeCS (Didàctica de la Història, la Geografia i altres Ciències Socials) de la Universitat de Barcelona i del CETT-UB han treballat conjuntament en el projecte «La ciència que s’adquireix a la cuina». Durant aquests dies, s'han elaborat 34 plats de cuina històrica i tradicional a càrrec dels professors del CETT, Mikel Díez i Fernando Martínez-Conde, que han estat degustades i analitzades per l’equip. 

El projecte interdisciplinar participat per DhiGeCS, la Facultat de Farmàcia de la UB i el CETT-UB, està finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

Accedeix a la galeria d'imatges a través del següent enllaç.

Categories

CETT Campus CETT-UB La ciència que s’adquireix a la cuina UB